Dessa resor matchar ditt val:

Medelhavskryssning

Åk ifrån höstrusket och upplev 5 medelhavsländer (Spanien - Italien - Malta - Frankrike - Grekland) och totalt 9 magiska medelhavsplatser!

November är en månad som de flesta tycker att det bara blåser kallt och regnar, till råga på allt är det mörkt också här i Sverige. Vi kan erbjuda en lättare tillvaro genom en kryssning i vackra Medelhavet.
Det är förvisso inte gassande sol i november men temperaturen ligger runt +20 grader dagtid och det är perfekt för utflykter och kaffe på uteserveringar. Vi har under åren anordnat ...

Läs mer och boka »

Alsace

Följ med på en resa till Frankrikes främsta vindistrikt! Vi bor i den romantiska medeltidsstaden Turckheim på Hotel Des Deux Clefs med anor från 1400-talet!

En resa för livsnjutare och vinintresserade till ett av Frankrikes främsta vindistrikt Alsace. Vi åker en bit på Route du Vin med sitt storslagna landskap, böljande vinfält, vackra vyer och inte minst de sagolikt vackra byarna. Förutom gott vin njuter vi även av andra godsaker som öl, ost och choklad. Välkommen till en njutbar resa.

Läs mer och boka »