Dessa resor matchar ditt val:

Julbordskryss med Julmarknad i Gdansk, Polen 3 dagar

Följ med på en kryssning till Polen och julmarknaden i Gdansk

För 18:e gången äger julmarknad rum i Gdansk, på Rynek Weglowy. I mer än 60 festligt inredda stånd kommer du att kunna hitta presenter till dina nära och kära, och juldekorationer: traditionella och handgjorda trädekorationer, dukar, souvenirer från Gdansk, smycken, lädervaror, tofflor i höglandsstil, böcker, reproduktioner av målningar samt naturligtvis russin och kryddor. Du kommer också att få njuta av glögg, mjöd, regionala tinkturer, juldumplings, ost direkt från Österrike, litauiska ...

Läs mer och boka »

Nyårskryssning till Polen

Följ med på en nyårskryssning till Polen!

Välkommen med på nyårskryssning till Polen med Stena Vision. Nu är det 9:e året vi erbjuder denna populära kryssning med två nöjesrika nätter ombord på färjan. På nyårsafton kommer färjan vid bra väder lägga sig på redden utanför Gdynia och inväntar tolvslaget med magnifika fyrverkerier över land och en skål för reseåret 2019.

Läs mer och boka »

Praktfulla Polen

2018 års mest uppskattade resa! Nu förlängd med en dag!

Polen har en fascinerande historia, både som rik stormakt och fasansfullt hårt drabbat i krigstid med allt vad det kan innebära. Resan innehåller förutom vackra Warszawa också sagolika Krakow och Zakopane känd för sin skidsport. Vi hinner dessutom även med en flottfärd på floden Dunajec och ett besök i klostret Czestochowa med sin Svarta Madonna och mycket mer. Det här är sannerligen en resa full med intressanta utflykter.

Läs mer och boka »