Skriv ut

Bokmässan

Bokmässan är en naturlig mötesplats för alla som är intresserade av böcker, kultur och aktuella samhällsfrågor. Här möter den bokälskande allmänheten sina favoritförfattare, och här samlas många av Sveriges och världens mest tongivande intellektuella och debattörer för samtal om brännande samtids frågor.
Bokmässans tema 2017 tar sin utgångspunkt i litteraturens förmåga att låta oss dela en annans persons verklighet, i skolans, universitetet och bibliotekens uppdrag att förmedla kunskap om världen och ge färdigheter att kritiskt tolka den, i kulturens kraft att kanalisera erfarenheten av att vara människa.

  • Dag 1

    Vi avreser från hemorten på lördagsmorgonen, för att efter en kafferast anlända till Göteborg runt kl. 12.30. Vi åker direkt till mässan där vi nu har tid att njuta av vad bokmässan har att erbjuda. Bussen kommer och hämtar oss vid kl. 18.00 för att ta oss till vårt centralt belägna hotell Comfort Hotel Göteborg. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

  • Dag 2

    Efter en skön sovmorgon och en god frukost som innehåller det mesta, avreser vi från hotellet kl. 14.00 med beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 19.00.