Slutsåld

Skriv ut

Danny Saucedo – NU!

Publiken och pressen har jublat ikapp, biljetterna har rusat iväg och succén är ett faktum. Efter ett makalöst publiktryck följt av idel lovord är det med glädje vi kan meddela att Danny fortsätter sin publik- och kritikerhyllade show NU på Hamburger Börs hösten 2017.
Danny firar 10 år som artist och står starkare än någonsin med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.

På Hamburger Börs levererar han en helt unik och nyskapande show full av energi, musikalitet och dans i spektakulär inramning. Det blir intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat regissör Fredrik ”Benke” Rydman och manusförfattare Martin Luuk. Med sig på scen har Danny en 10 man stor ensemble bestående av några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

  • Lördag

    Vi avreser från hemorten på lördagsmorgonen för att efter en kafferast anlända till Stockholm ca kl.12.00. Vi åker direkt till vårt nyrenoverade centralt belägna hotell Scandic Downtown Camper. (F.d. Sergel Plaza)
    Vi kan tyvärr ej garantera att vi får rummen förrän kl. 15.00, men det går bra att lämna in bagaget i receptionen under tiden.  

    Ni har eftermiddagen fri för egna äventyr i storstadsvimlet. Framåt kvällen är det är dags att ta några minuters promenad bort till Hamburger Börs. Ni ska vara på plats kl. 18.00, då kommer ni att bli serverade en 3-rätters middag. Ni behåller samma platser hela kvällen. Showen börjar kl. 21.00.

  • Söndag

    Efter en skön sovmorgon och en härlig hotellfrukost som innehåller det mesta finns det tid för lite shopping då bussen inte avgår förrän kl. 14.00. Vi beräknas vara åter i Västervik ca kl. 18.30.

Vi bor ett stenkast från Sergels Torg, på nybyggda Scandic Downtown Camper som öppnar hösten 2017!