logo

Slutsåld

Skriv ut

Galakonsert Trettondagsafton

Välkommen till storslagen Galakonsert på Trettondagsafton! Tillsammans med våra gäster Loa Falkman, Emmi Christensson och Anders Berglund bjuder vi på det mesta av det bästa ur musikal, opera och orkestermusik.

ANDERS BERGLUND – en av Sveriges mest kända musikprofiler. Han är arrangör, kompositör, dirigent, musiker och producent med en karriär från varandes ”popidol” i Blue Swede via Melodifestivaler, Så ska det låta, mängder av TV-program, krogshower, musikaler, film och teatermusik till skivproduktioner samt otaliga dirigentuppdrag med Sveriges ledande orkestrar.

LOA FALKMAN – en av våra främsta operasångare Han har gjort flera av de stora barytonrollerna bl.a. som Papageno i Trollflöjten, titelrollen i Don Giovanni, Figaro i Barberaren i Sevilla och titelrollen i Eugen Onegin. Sitt internationella genombrott fick Falkman i Paris som Escamillo i Carmen. Han har varit engagerad i stora roller vid flera europeiska operahus genom åren.

EMMI CHRISTENSSON - under sin framgångsrika karriär har Emmi gjort roller i flera klassiska musikaler såsom West Side Story, Sound of Music och flera uppsättningar av Les Misérables i såväl Sverige som Norge. I september 2014 debuterade hon på West End i London med Christine i The Phantom of the Opera på Her Majesty’s Theatre.

  • Dag 1

    Bussen avgår från hemorten under tidig eftermiddag. När vi kommer till Linköping och Konsert & Kongress, intar vi en trevlig och god middag. Föreställningen börjar kl.18.00 och pågår i 2 timmar och 30 minuter inkl. paus.  Avresa åter mot Västervik igen efter föreställningen.