Slutsåld

Skriv ut

Ghost 2-3/11-2018

Den Oscarsbelönade filmen - nu på scen
Den Oscarsvinnande kärlekshistorien i 90-talsfilmen GHOST kan i höst upplevas live på China Teatern i Stockholm. Med låten ”Unchained melody”, från filmens ikoniska drej-scen, som grund har Dave Stewart från popgruppen Eurythmics tillsammans med hitskaparen Glen Ballard komponerat låtar som vackert bär fram storyns dramatik, humor, häpnadsväckande illusioner och kärlek.
Den svenska-versionen tar den skönsjungande duon Peter och Bruno tillbaka till China Teaterns scen - denna gång förstärka med en av Danmarks absolut starkaste sångröster - Maria Lucia Heiberg Rosenberg (22 nov - 16 dec spelas rollen som Molly Jensen av Kristina Lindgren). Allt toppat med en av Sveriges bästa soulröster - Gladys Del Pilar i den komiska rollen som Oda Mae Brown.

  • Dag 1

    Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.14:00. Om våra rum är klara på Scandic Downtown Camper så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Gångavstånd sedan till China Teatern där föreställningen börjar kl. 19.30.

  • Dag 2

    Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt vid kl. 14.00 . Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.