The Winery Hotel


The Winery Hotel


Skriv ut

GP Speedway i Frends Arena

Boka in helgen den 22-24 september i kalendern!
För 4:e året i rad arrangerar vi en Speedway-resa till Friends Arena. Här kommer vi att få njuta av en häftig
VM-deltävling med världens bästa speedwayförare.
Under stängt tak så ser vi fram emot en tät och intensiv racing i en fantastisk atmosfär där viktiga poäng står på spel i jakten på världsmästartiteln.

Vi bor på The Winery Hotel i Solna, som är Sveriges första urban winery hotel. Med egen vinproduktion på hotellet och den egna vingården Terreno i Toscana skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. Från hotellet når du Friends Arena och Mall of Scandinavia på ca 10-15 min promenad.
Önskar du ta dig in till Stockholms shoppinggator så är det inga problem då det går buss/pendeltåg flera gånger om dagen.

  • Fredag

    Vi avreser från hemorten vid lunchtid, för att efter en kafferast anlända till The Winery Hotel runt kl. 17.30. Efter att vi har fått våra rum har ni kvällen fri för egna upptåg.

  • Lördag

    Dagen är helt fri för egna aktiviteter, kanske ta pendeltåget in till centrala Stockholm. Tänk på att vara tillbaka på hotellet i god tid inför kvällens tävling som börjar kl. 19:00. Vi har bra biljetter på läktare orange sektion (vid start/mål). Gå gärna in på www.friendsarena.se och klicka på arenan.

  • Söndag

    På söndagen avnjuter vi en god frukost innan vi avreser från hotellet kl. 11.00 med beräknad hemkomst ca. kl. 16.00 till Västervik.