Skriv ut

Jul på Ronneby Brunn

Låt oss ta hand om alla dina julbestyr, följ med och fira julen på Ronneby Brunn! Här bjuds det på god mat, sköna bad och härliga miljöer som blir vår hemvist under vår mysiga vistelse på hotellet. En speciell julvärd underhåller och skapar extra julstämning där vi bl.a. bjuds på musikquiz, Bingolottos uppesittarkväll, tipspromenad och avkopplande tid i hotellets SPA-avdelning.

Dag 1 Lördag

Vi avreser från hemorten för att ta oss till Ronneby där ett härligt julfirande väntar. När vi har checkat in på våra rum börjar vi vår vistelse med glögg och pepparkakor och underhållning av vår julvärd Olle Björngreen. Vid kl. 18.00 serveras en 3-rättersmiddag i Brunnsrestaurangen. I kväll väntar Bingolottos uppesittarkväll på storbildsskärm (Bingolott ingår) med godisbuffé, glögg och kaffe.

Dag 2 Julafton

Vi inleder julafton med en god frukostbuffé. För de som vill tar man en promenad i vackra Brunnsparken där vi samtidigt går en tipspromenad. Lunch äter vi kl. 12.00 innan det är dags för Kalle Anka och hans vänner. Efteråt bjuds det på kaffebord med frukt och godis samtidigt som vår värd Olle sjunger och tomten delar ut julklappar. I kväll väntar ett trevligt julbord.

Dag 3 Juldagen

Tidigt denna morgon serveras det julottekaffe innan de som vill beger sig till Julottan i Bräkne-Hoby, efter en trevlig julotta vänta frukost på hotellet. Efter frukost kanske ni vill ta ett dopp i polen eller bara njuta av vad SPA-avdelningen har att erbjuda. Vi intar en härlig lunch och vid kl. 15 väntar ett Melodikryss med allt från visor till schlager samt kaffe, frukt och godis. Kvällen avslutas med en 3-rättersmiddag och till desserten är det prisutdelning, önskemelodier och allsång.

Dag 4 Annandag jul

Vi intar en härlig frukost och säger Hej då för den här gången. Vi vänder hemåt och beräknas vara åter på hemorten framåt eftermiddagen.