Köpenhamn


Oslo


Skriv ut

Julkryssning Köpenhamn-Oslo

Upplev två Nordiska huvudstäder och bo två nätter ombord på DFDS Seaways fartyg som går mellan Köpenhamn och Oslo.

Tiden innan jul har hög mysfaktor i hela Europa. Köpenhamn och Oslo är inga undantag. Njut av julstämningen med sina juleljus, juldofter och julpynt. Om du har tur så kanske du hittar en och en annan julklapp att köpa med dig hem..

 • Hemorten - Köpenhamn - julbuffé ombord på DFDS fartyg

  Vi reser från hemorten på morgonen och tar sikte på Köpenhamn. DFDS Färja avgår kl. 16.30 från Köpenhamn och det blir en fin tur genom Öresund via Ven längs den skånska kusten innan det Är dags för middag.

  Framåt kvällen testar vi DFDS uppdukade julbuffé, sedan är det fritt för egna aktiviteter. Ombord på DFDS fartyg kan du fynda i Taxfree-shopen, koppla av i Bubble Zone & Wellness eller varför inte bara sitta i någon av barerna och njuta av dem härliga vyerna och fartygets egen underhållning.

 • Oslo, med guidad tur och på egen hand

  Dagen startar med en frukostbuffé och därefter färdas vi upp genom Oslofjorden från första parkett.

  Kl. 09.45 Är färjan iland i Oslo, då möter vi upp en lokalguide som tar oss med på¥ en rundtur i Oslo. Turen går via den fina Operan, Vigelandsparken och Akers brygge, Under eftermiddagen finns det tid att upptäcka ex. Oslos paradgata Karl Johan på egen hand innan det är dags att återvända till färjan som ska ta oss tillbaka till Danmark.

  Färjan avgår igen kl. 16.30. Ombord väntar en 2-rätters julinspirerad middag och därefter står alla färjans begivenheter till Ert förfogande.

 • Köpenhamn på egen hand innan hemfärd

  Även denna dag startar vi med en frukostbuffé medan färjan seglar in längs västkusten på väg mot Köpenhamn.

  Kl. 09.45 Är vi tillbaka i Köpenhamn, där får vi några timmar på egenhand att promenera på Ströget, kanske äta en rød pølse eller varför inte besöka julmarknaden på¥ TIVOLI, som är Danmarks kanske mysigaste jultradition.

  Efter några timmar på egenhand rullar bussen Äter hemåt och vi kommer att stanna längs vägen får ett matstopp. Vi beräknar att vara tillbaka i Västervik ca. kl. 21.00.

Glöm inte pass, körkort eller nationellt ID-kort ta också¥ med Försäkringskassans utlandskort.