Slutsåld

Skriv ut

Kalle Moraeus i Dalhalla

Moraeus i Dalhalla är en helt ny och unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen.

Kalle Moraeus med flera tidigare publiksuccéer bakom sig återvänder under sommaren 2018 med en härlig föreställning tillsammans med sina fantastiska gäster och musiker.

Under föreställningen har Kalle med sig Orsa Spelmän samt sitt eget band. Gästartister är Tommy Körberg m.fl!

 • Dag 1

  Avresa från hemorten på morgonen, via Katrineholm-Kungsör- Fagersta, naturligtvis med stopp för förmiddagskaffe.
  Vi når framåt eftermiddagen Falun och Clarion Collection Hotel Bergmästaren. Vi avslutar denna dag med en gemensam buffémiddag på hotellet. (40 mil)

 • Dag 2

  På förmiddagen kan ni boka till en utflykt till Sundborn där vi besöker
  Carl Larsson-gården som är en ikon inom svensk heminredning och familjeliv. Vi går på en guidad tur i huset och får då veta mer om det världsberömda konstnärsparet och deras liv.

  Efter vårt besök i Sundborn tar vi oss tillbaka till Falun där vi får lite tid på egen hand. På eftermiddagen samlas vi för att ta oss till Dalhalla och kvällens konsert. Vi stannar under vägen för en god middag innan bussen når Dalhalla och kvällens föreställning med Kalle Moraeus m.fl. Vi intar våra platser på första parkett rad 3-5. När vi njutit klart av föreställningen är det dags att vända tillbaka till hotellet i Falun.

 • Dag 3

  Efter sovmorgon är det dags att säga tack och hej till Falun. Vi reser denna gång via Örebro och gör under vägen ett stopp för sen lunch. Beräknad hemkomst till Västervik ca. kl. 17.00.