Slutsåld

Skriv ut

Ledin – Skarpt läge (lör-sön)

Han är tillbaka! En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show!

En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum.
Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna.

Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

  • Lördag

    Vi avreser från hemorten på morgonen, för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl 12.00. Vi åker direkt till vårt hotell Scandic Downtown Camper Vi kan tyvärr ej garantera att vi får rummen förrän kl. 15.00, men det går bra att lämna in bagaget i receptionen under tiden.

    Eftermiddagen är sedan fri för egna upptåg.

    Framåt kvällen tar vi oss ut till Cirkus, där vi ska vara på plats kl. 18.00. Vi har bordsplatser på parkett inne i salongen, där kommer ni att bli serverade en 2-rätters middag (exkl. dryck). Vid kl. 21.00 drar showen igång. Ni sitter kvar vid samma bordsplatser även till showen. Showen håller på i ca 1,5h.

  • Söndag

    Efter en skön sovmorgon och en god frukost så finns det ytterligare tid att utforska Stockholm på egen hand. Vi åker från hotellet kl. 11.00 med beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.

Vi bor ett stenkast från Sergels Torg, på nybyggda Scandic Downtown Camper som öppnar hösten 2017!