logo

Slutsåld

Skriv ut

Magnus Uggla – ”Varning på Stan nu mår Kungen i Barn illa igen

Magnus Uggla kommer tillbaka till Stockholm och avslutar sin hyllade hitshow. Den 11 oktober 2018 hade Magnus Uggla premiär på Göta Lejon med ”Varning på Stan nu mår Kung i Baren illa igen”. På publikens begäran gjorde Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått. Efter 110 slutsålda föreställningar flyttade showen vidare till Rondo i Göteborg där den nu går för fulla hus. På allmän begäran kommer nu showen tillbaka till Göta Lejon och avslutar sitt segertåg med 20 extrainsatta föreställningar.
Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. Tre krogshower har jag avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012. Mitt enda krav när jag skrivit på en föreställning har varit att den enbart skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig. Förrän nu.

Till min show på Göta Lejon som hade premiär hösten 2018 lägger jag mig platt. Publiken skall få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla låtar.
I den kommande showen är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle?
Men kanske kan vi också få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen?

  • Dag 1

    Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12.30. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront Hotel så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Framåt kvällen(ca 17.00) tar bussen oss till Göta Lejon och kvällens föreställning med Magnus Uggla som börjar kl. 18.00. Föreställningen slutar ca kl. 19.50 (ingen paus) och sedan går bussen tillbaka igen till hotellet.

  • Dag 2

    Efter lite sovmorgon, en god frukost och tid för shopping så åker vi hemåt vid kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.