logo
Skriv ut

Magnus Uggla – Varning på stan nu mår kungen illa igen

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det! På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått. Alltså inget nyskrivet skit.

Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. Tre krogshower har jag avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012. Mitt enda krav när jag skrivit på en föreställning har varit att den enbart skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig. Förrän nu.

Till min show på Rondo lägger jag mig platt. Publiken skall få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla låtar. I den showen är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle? Men kanske kan vi också få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen? Hösten 2019 vet vi. Magnus Uggla.

  • Dag 1

    Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en rast anlända till Göteborg runt kl.12:30. Vi åker direkt till vårt centralt belägna hotell Elite Park Avenue beläget mitt på avenyn med gångavstånd till stans shoppingstråk. Vi kan tyvärr ej garantera att vi får rummen förrän kl.15:00, men det går dock bra att lämna in bagaget i receptionen under tiden. Ni har nu resten av dagen på er att njuta av vad Göteborg har att bjuda på. Besök gärna julmarknaden på Liseberg som ingår i priset. Framåt kvällen samlas vi för att ta en gemensam promenad till Rondo där vi ska var på plats kl. 20.00 för att inta en delikatesstallrik, innan kvällens föreställning som börjar kl. 21.30.

  • Dag 2

    Efter lite sovmorgon och en god frukost finns lite egen tid för julshopping och ev lunch på egen hand innan vi åker hemåt mot Småland igen. Avresa från hotellet kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca. kl. 19.00.