Slutsåld

Skriv ut

Mamma Mia The Party 18-19/11

Först kom musikalen, sen kom filmen nu kommer partyt!
Bli en del av en helt ny upplevelse.
En grekisk taverna. En medelhavsmeny.

ABBAs låtar och en fest som aldrig vill ta slut.
Nu fortsätter festen på Tyrol även hösten 2017!

Med avstamp i ABBAs låtskatt vill Björn Ulvaeus fånga den varma, glada stämningen som musikalen och filmen Mamma Mia! har gett miljoner människor runt om i världen och överföra den till en fest.

Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till MAMMA MIA! THE PARTY. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där MAMMA MIA! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Med hjälp av ABBA-låtarna skriver de just den kvällens historia där och då!

  • Dag 1

    Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl. 12:00. Om våra rum är klara på nybyggda Scandic Downtown Camper så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet.

    Ni har nu hela dagen till shopping m.m. innan vi laddar för kvällens föreställning på Tyrol. Klockan 19.30 öppnar dem portarna till Mamma Mia The Party. Ni bjuds på en 3-rätters medelhavsbuffé och Abbas alla låtskatter hela kvällen lång. Festen håller på i 4h, och om det fortsätter att sprätta i benen efter föreställningens slut finns det möjlighet att inta dansgolvet.

  • Dag 2

    Efter en god frukost avgår bussen från hotellet kl. 11.00.
    Vi beräknas vara åter i Västervik ca. kl. 15.30.