Skriv ut

Nyårskryssning till Polen

Välkommen med på nyårskryssning till Polen med Stena Vision. Nu är det 9:e året vi erbjuder denna populära kryssning med två nöjesrika nätter ombord på färjan. På nyårsafton kommer färjan vid bra väder lägga sig på redden utanför Gdynia och inväntar tolvslaget med magnifika fyrverkerier över land och en skål för reseåret 2019.

  • Dag 1

    Vi kommer fram till Verköterminalen i Karlskrona ca.kl.18,30. Här går vi ombord på Stena Lines färja m/s Stena Vision och inkvarterar oss i bekväma hytter. Vid avgången kl.20,00 serveras fartygets middagsbuffé inkl. dryck (pris 179:-, måste förbeställas). Under kvällen finns det möjlighet att ta en sväng om i C-view eller bara sitta ned och koppla av till trubaduren i Metropolitan bar. Vi rekommenderar även ett besök i den magnifika shopen med fömånliga Bordershop-priser (under utresan erbjuder vi lastning i bussen)

  • Dag 2

    Kl.09,00 kommer färjan fram till Gdynia. Här möter vår svensktalande guide som är med oss under dagen. Första stopp på turen blir marknaden/saluhallen i Gdynia. Här får vi uppleva handel i gammaldags variant. Utbudet är lokalt, priserna är prutbara och stämningen är god. Vi åker vidare med bussen via hamnen i Gdynia till badorten Sopot där vi vid bra väder tar en uppfriskande promenad utmed strandkanten. Dagen avslutas med ett besök på köpcentret Riviera innan vi åker åter till färjan. Väl ombord kanske lite vila i hytten eller varför inte avnjuta en SPA-behandling? (måste förbokas) Kl.15,30 lämnar färjan kajen i Gdynia. Kl.18,00 börjar vår nyårsfest börjar med livemusik och mingel och ett glas mousserande, innan vi njuter av nyårsmiddagen. (förrätt, nyårsbuffé, vin, dessert och kaffe). Nyårsbandet spelar upp till dans fram till den stora nyårsskålen – därefter fortsätter DJ med nattens heta partymusik. För Er som uppskattar det lugnare tempot spelar trubaduren populära låtar i Metropolitan bar.

  • Dag 3

    Brunch. Kl.11,00 ankomst Karlskrona. Vi sätter oss åter i bussen och färdas norrut. Hemkomst Västervik ca.kl.16,00.