logo

Slutsåld

Skriv ut

Ola Salo – It takes a fool to remain sane!

Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras med sitt ikoniska The Ark.
Plötsligt stod han där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyanta, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar. Nu är han äntligen aktuell med sin första egna show. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark.
Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets mest karismatiska liveartist!

  • Dag 1

    Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Göteborg runt kl.12:30. Vi åker direkt till vårt centralt belägna hotell Elite Park Avenue beläget mitt på avenyn med gångavstånd till stans shoppingstråk. Vi kan tyvärr ej garantera att vi får rummen förrän kl.15:00, men det går dock bra att lämna in bagaget i receptionen under tiden. Ni har nu resten av dagen på er att njuta av vad Göteborg har att bjuda på. Framåt kvällen samlas vi för att ta en gemensam promenad till Rondo där vi ska var på plats senast kl. 18.00 för att avnjuta en 3-rättersmiddag, innan kvällens föreställning som börjar kl. 21.00. Hemtransport på egen hand.

  • Dag 2

    Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt mot Småland igen. Avresa från hotellet kl. 11.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca. kl. 16.00