Skriv ut

Peter Jöback – Med hjärtat som insats (24/11)

Peter Jöback, en av våra absolut mest framgångsrika artister, kommer i höst för första gången på 20 år att bjuda in publiken till sin största egna show hittills.
Peter och hans kreativa team har skapat ett eget universum där underhållningen utspelar sig som en del i en annorlunda och spektakulär arenaupplevelse. Vi kallar det ”POPTEATER”
Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?
Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar.

  • Dad 1, Lördag

    Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12:00.
    Om våra rum är klara på Scandic Downtown Camper så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet.
    Framåt kvällen tar vi oss till Cirkus och kvällens föreställning med Peter Jöback, här väntar också en 2- rätters middag.

  • Dag 2, Söndag

    Efter lite sovmorgon, en god frukost och kanske lite julshopping så åker vi hemåt vid kl. 14.00 . Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30