Skriv ut

Rolandz på Rondo

Äntligen är Robert Gustafsson, en av våra främsta komiker och skådespelare, tillbaka på krogshowscenen! I höst sätter han upp krogshowen ”Rolandz på Rondo”. Det blir festligt, folkligt och fuldans, så klart. Självklart måste du ta med dansskorna och svänga loss till Rolandz svängiga musik.
Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa till folkparken med både fox, bugg och raggarrock samt skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”. Eller den fryntliga och eldiga Greger Hawkwind, brandchefen med sin kilt, sina pumps och sin pipa. Och bli inte förvånad om även ur-göteborgaren Wejron i Ottan, kliver fram med knuten näve och termos och uppmanar till kamp. Eller varför inte speedwaylegendaren Tony Rickardsson som inte alls är bitter utan gasar fram sina sanningar och får oss att kikna av skratt.

  • Dag 1

    Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Göteborg runt kl.12:30. Vi åker direkt till vårt centralt belägna hotell Elite Park Avenue beläget mitt på avenyn med gångavstånd till stans shoppingstråk. Vi kan tyvärr ej garantera att vi får rummen förrän kl.15:00, men det går dock bra att lämna in bagaget i receptionen under tiden. Ni har nu resten av dagen på er att njuta av vad Göteborg har att bjuda på. Framåt kvällen samlas vi för att ta en gemensam promenad till Rondo där vi ska var på plats kl. 18.00 för att avnjuta en 3-rätters middag, innan kvällens föreställning som börjar kl. 21.00.

  • Dag 2

    Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt mot Småland igen. Avresa från hotellet kl. 11.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca. kl. 16.00