Elite Park Avenye


Elite Park Avenye


Skriv ut

The Concept – Dinnershow

Välkommen in till värmande sammet, överdåd och en intim upplevelse på The Concept. Den 16 mars 2018 öppnar Wallmans group en helt ny och annorlunda dinnerclub-upplevelse i Kungsportshuset, Göteborg!

Här får det oväntade, överraskande och ibland något förbjudna forma kvällen. The Concepts huvudnummer är MATEN och det är den prisbelönta kändiskocken Jesper Bogren som står för kvällens smakupplevelser och shared dinig - en generös matupplevelse du delar med ditt sällskap.
Ni serveras en sexrätters middag och får samtidigt njuta av en kaxig, spännande och annorlunda typ av underhållning som du aldrig tidigare upplevt. Det är bad i champagne och dramatisk akrobatik på höga höjder.
Därefter håller The Club öppet till kl. 03.00, där du kan dansa, dricka magiska cocktails och champagne, omgiven av gnistrande kristaller och sammetslen dekadens. Ge dig själv en helkväll med sena timmar på vårt pulserande dansgolv!

  • Lördag.

    Vi avreser från hemorten på morgonen för att efter en kafferast anlända till Göteborg runt kl.12:30.
    Vi åker direkt till vårt centralt belägna hotell Elite Park Avenue beläget mitt på avenyn med gångavstånd till stans shoppingstråk. Vi kan tyvärr ej garantera att vi får rummen förrän kl.15:00, men det går dock bra att lämna in bagaget i receptionen under tiden.
    Ni har nu resten av dagen på er att njuta av vad Göteborg har att bjuda på. Framåt kvällen samlas vi för att ta en gemensam promenad till Kungsportshuset där vi ska var på plats kl. 18.00 för att uppleva en oförglömlig kväll!

  • Söndag.

    Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt mot Småland igen. Avresa från hotellet kl. 11.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca. kl. 16.00.