”With love from Wallmans”

Sverige
Välkommen till Wallmans som går i kärlekens tecken. Våra passionerade stjärnor levererar inte bara en känslomässig och laddad fullpott på och av scenen, utan serverar även vår specialkomponerade och lyxiga flerrättersmeny.

Wallmans nya show har mottagits med stående ovationer och är fullmatad med fantastiska nummer från The Greatest Showman till medryckande Eurovisionbidrag och heta och sexiga latinotoner. Vi utlovar magi och passion både på och av scen med hög igenkänning – från det storslagna till det intima. Det här är en show du absolut inte vill missa!

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl. 12.30. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront Hotel så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Framåt kvällen går bussen till Wallmans där vi ska vara kl. 18.00. Då intar vi våra Guldplatser. Showen slutar ca 22.30. Sedan fortsätter festen i baren för de som vill. Hemtransport till hotellet på egen hand (ca 20 min promenad).

Dag 2

Efter lite sovmorgon, en god frukost och tid för shopping så åker vi hemåt kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca 18.30

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i 2-bäddsrum 1 natt
• Frukost
• Showbiljett Guld
• Flerrättersmiddag ex. dryck

TILLÄGG:

• Enkelrum: 550:-
• Platsmarkering 50:-

AVRESA:

Vimmerby Fagerströms maskin Turbingatan 8 kl. 07.00
Ankarsrum Hallens garage kl. 07.25
Västervik Lunnargatan 14 kl. 08.00
Gamleby Busshållplats Flisvägen kl. 08.25

För övriga orter se ert deltagarbevis.

OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

BLÄDDRA I VÅR KATALOG