Dessa resor matchar ditt val:

Bokmässan

Följ med och upplev bokmässan, en mötesplats för alla som älskar böcker!

Bokmässan är en naturlig mötesplats för alla som är intresserade av böcker, kultur och aktuella samhällsfrågor. Här möter den bokälskande allmänheten sina favoritförfattare, och här samlas många av Sveriges och världens mest tongivande intellektuella och debattörer för samtal om brännande samtids frågor.
Bokmässans tema 2017 tar sin utgångspunkt i litteraturens förmåga att låta oss dela en annans persons verklighet, i skolans, universitetet och bibliotekens uppdrag att förmedla kunskap om ...

Läs mer och boka »

Bak- & Chokladfestival

Följ med till nordens största mötesplats för bak-och chokladvänner!

Bak- & Chokladfestivalen är Nordens godaste festival! Festivalen handlar om kvalité och njutning, även i kombination med kaffe, te och vin. Bakning är hetare än någonsin i Sverige. Över två och en halv miljoner svenskar har bakning som hobby. Att bakning ligger i tiden märks inte minst på att fler och fler kvartersbagerier öppnar, att antalet tv-program om bakning ökar samt explosionen av bakbloggar på nätet.

...

Läs mer och boka »

Slutsåld

Slöjdmässan i Hjo

Slutsåld

En av de största hantverksmässorna i Skandinavien, som vi i år kör för 20:e året i rad. I år ingår även middag!

Mässan räknas som Skandinaviens största och är känd för sin goda kvalitét och sitt genuina hantverk.
Här kan du ta del av över 300 utställare som visar hantverk i både gammal och modern form med allt inom keramik, trä, tyg, läder, skinn, knivar, stickat, näver och mycket mer.
Slöjdmässan arrangeras den andra helgen i juli månad med Hembygdsföreningen som värd, de bygger upp marknadsstånd, sköter kansli, ...

Läs mer »