Dessa resor matchar ditt val:

Jubileumsresa till Bad Gastein

Bad Gastein – ett sommarparadis i bergen
Vackra miljöer och intressanta besök och utflykter - en toppenresa!

Alperna är så mycket mer än bara snö och fantastisk skidåkning. Under sommaren förvandlas det vackra vinterlandskapet till ett semesterparadis som passar hela familjen. Svenskarnas absoluta favorit är Bad Gastein i Österrike, luften är klar och myggfri. Under dagarna här kan de som vill följa med på utflykter som erbjuder både stad, historia, kultur och naturupplevelser.

Läs mer och boka »

Norges Västkust

Spännande resa genom Norges vackra landskap!

Upptäck det imponerande norska kustlandskapet från Florö i norr till Kristiansand i söder. Hurtigruten bjuder på fina vyer och tar oss från Florö till vackra Bergen. Härifrån fortsätter vi med Fjord Lines fartyg utmed kust- och fjordlandskapet till trevliga Stavanger. Från Stavanger reser vi med tåg förbi milslånga sandstränder till Egersund och vår odyssé längs norska kusten avrundas sedan i Kristiansand, Sörlandets största stad.

Läs mer och boka »

Sagolika Skottland

Våra tidigare resor till Skottland har varit mycket populära och uppskattade

Våra tidigare resor till Skottland har varit mycket populära och uppskattade. Det vackra, dramatiska landskapet och de vänliga skottarna har gett många fina minnen. I år gör vi en rundresa med buss, först genom Tyskland och Holland för att senare ta båt från Amsterdam till Newcastle t/r. Vi hinner med inte mindre än tre whiskyprovningar från olika områden i Skottland. Som sig bör besöker vi även ett slott, den vackra ...

Läs mer och boka »

Slutsåld

Kroatien Sibenik

Slutsåld

Härliga utflykter och gott om tid för egna upptäcks färder!

Följ med på en resa till vackra Dalmatien i Kroatien där vi får uppleva spännande utflykter, kristallklart vatten men också 3 dagar med egen tid att bara njuta av sol och bad eller kanske
åka på egna upptåg. Vi bor strax utanför Sibenik på 4-stjärniga Hotel Jure som totalrenoverades 2016. Sibenik kallas Adriatiska havets pärla och är belägen vid Krka-flodens delta på den vackraste delen av
Adriatiska havets ...

Läs mer »

Jubileumsresa Klassiska Grekland

Historia och kultur när det är som bäst!

Har du alltid drömt om att besöka platserna som vi för alltid förknippar med Grekland? Aten med sitt Akropolis och museum, Olympia där man hade de första klassiska spelen redan 776 f. kr. och där elden tänds än idag, Mykene med sin lejonport och Agamemnons grav...sist men inte minst, Nafplion, som anses vara en av Greklands vackraste städer. En underbar resa väntar!

Läs mer och boka »

Stralsund & Rügen

Besök på vackra Rügen, en mysig resa tillsammans!

Vi besöker den vackra och välbevarade staden Stralsund och gör 2 heldagsutflykter till ön Rügen som bjuder på sköna naturupplevelser, historia och kultur.

Läs mer och boka »

Slutsåld

Kroatien Novigard

Slutsåld

Kristallklart vatten, fantastisk skärgård, mängder av sevärdheter och behagligt Medelhavsklimat.

Kristallklart vatten, fantastisk skärgård, mängder av sevärdheter och behagligt Medelhavsklimat. Vad mer kan man begära? Följ då med oss till Medelhavets semesterpärla Kroatien. Under denna resa bor vi på 4-stjärniga Hotel Maestral i Novigrad, där alla dubbelrum har balkong med havsutsikt. In till den gamla delen av Novigrad tar det ca 15 minuter om man väljer strandpromenaden.

Läs mer »

Höga Kusten kryssning

Vackra naturupplevelser sen Höga Kusten!

Häng med på en unik kryssning och upplev världsarvet Höga Kusten på ett helt nytt sätt. Följ med på en 3-dagars kryssning med spännande utflykter i land. Koppla av med god mat och underhållning medan du blickar ut över den norrländska kusten på väg upp mot midnattssolens land. Vi gör strandhugg i sjöstaden Härnösand där det finns möjlighet att välja mellan olika utflykter.

Läs mer och boka »