Dessa resor matchar ditt val:

Slutsåld

Kroatien

Slutsåld

4-stjärnigt boende med balkong och havsutsikt i alla dubbelrum på hotell Maestral!

Kristallklart vatten, fantastisk skärgård, mängder av sevärdheter och behagligt Medelhavsklimat. Vad mer kan man begära? Följ då med oss till Medelhavets semesterpärla Kroatien. Under denna resa bor vi på 4-stjärniga Hotel Maestral i Novigrad, där alla dubbelrum har havsutsikt med balkong. In till den gamla delen av Novigrad tar det ca 15 minuter om man väljer strandpromenaden

Läs mer »

Slutsåld

Gardasjön

Slutsåld

4-stjärnigt boende på Grand Hotel Riva!

Vi reser återigen till Italiens största sjö Gardasjön. En otrolig vacker sjö med sitt kristallklara azur blå vatten. Vi bor som vanligt på 4-stjärniga Grand Hotel Riva med sin restaurang på taket. Staden Riva del Garda har mysiga gränder, trevliga uteserveringar och bra shopping. En resa där vi får njuta av bl.a. storslagna vyer, gott vin och en härlig båttur till charmiga Limone.

Läs mer »

Bak- & Chokladfestival

Följ med till nordens största mötesplats för bak-och chokladvänner!

Bak- & Chokladfestivalen är Nordens godaste festival! Festivalen handlar om kvalité och njutning, även i kombination med kaffe, te och vin. Bakning är hetare än någonsin i Sverige. Över två och en halv miljoner svenskar har bakning som hobby. Att bakning ligger i tiden märks inte minst på att fler och fler kvartersbagerier öppnar, att antalet tv-program om bakning ökar samt explosionen av bakbloggar på nätet.

...

Läs mer och boka »

Gyllene höst i Moseldalen

Vinresa till vackra Moseldalen!

Moseldalen tillhör en av de vackraste dalarna i Tyskland, ingen annan är så brant och ingen har vinodlingar som klättrar på samma sätt. Oktober är en perfekt månad att besöka området, vinbergen börjar växla färg och nu skördas också druvorna. Vi kommer att bo i den fina, lilla staden Bernkastel-Kues med sina korsvirkeshus på det gamla torget.

Läs mer och boka »

Tallinn

En fantastisk kulturresa – Upplev det nya Tallinn!

En fantastisk kulturresa – Upplev det nya Tallinn!
En ”ny” stad med caféer, barer och spännande restauranger. Eleganta butiker, hantverk och shoppingcenter, missa inte Gamla Stan som har annorlunda saker att erbjuda. Ta en promenad upp till Toompea (Domberget) som ligger i övre delen av Gamla Stan, här ligger bl.a. ...

Läs mer och boka »

Kielkryssning

Avkopplande avbrott – två kvällar ombord och en heldag i Tyskland med mängder av shoppingmöjligheter!

Avkopplande avbrott – två kvällar ombord och en heldag i Tyskland med mängder av shoppingmöjligheter.
Intresset för denna härliga kryssning kombinerad med shopping ökar varje år. Vi åker till Citti i utkanten av Kiel, här har ni stora möjligheter att proviantera till förmånliga priser.

Läs mer och boka »

Ölands Skördefest

Sveriges största skördefest; nu på Norra Öland!

Öland bjuder in till den tjugoförsta skördefesten i rad.

”Sveriges skafferi” slår upp dörrarna på vid gavel och lockar till njutning av odlingsårets resultat.
Affärer, gårdsbutiker, restauranger, krogar och caféer säljer och serverar nyskördade och smakfulla läckerheter.
Här finns något för alla med drygt 900 aktiviteter runt om hela ön.

Hela Ölands näringsliv, med allt från rörmokare ...

Läs mer och boka »