LED EXTRALJUS & ARBETSBELYSNING

Hallens är återförsäljare av Vision X LED-belysning – extraljus till bilar, lastbilar och bussar. Bra belysning på fordon är en mycket viktig funktion. Vision X arbetar hela tiden med den absolut senaste tekniken för att kunna erbjuda spjutspetsprodukter där endast det bästa är gott nog. Kör tryggt och säkert med kvalitetsbelysning från Vision X. Det gör vi på Hallens – endast det bästa är gott nog!

ÅF av Vision X LED-belysning

Med inte desto mindre än över 1000 artiklar i sortimentet är Vision X marknadsledande på LED-belysning för ett flertal applikationer. Vi erbjuder i huvudsak lösningar för bland annat skogsmaskiner, entreprenad, jordbruk, bilar, lastbilar, bussar, transportbilar, MC, ATV och UTV.

Montage

Vi tillhandahåller montage av alla dess slag, såsom arbetsbelysning på din skogsmaskin till infällda ramper på din nya företags- eller personbil.

5,5 års garanti!

Vision X lämnar den bästa funktionsgarantin i branschen! Med otroliga 5,5 års funktionsgaranti tar man fullt ansvar för sina produkter vilket innebär en säker investering.
Vision X tillverkar produkter av högsta kvalitet med den absolut senaste tekniken. Varje komponent är noga utvald, varje produkt är noga designad och kvalitetskontrollen är ytterst noggrann så att belysningen skall fungera år efter år.

Vid frågor, kontakta mig

Victor Hallen

Vice VD / Ägare

+46 70 627 47 51
ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se | hallens.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN