A Grand X-mas

Linköping
Carola är svensk jul personifierad och har de senaste åren gjort succé med egna julkonserter i Steninge Slottslada. Hon har som bekant även gett ut en julbok och flera album med egen julmusik. Julmusik ligger även Måns varmt om hjärtat och sågs senast i detta sammanhang med sin julshow på Grand Hôtel i Stockholm.

Nu sammanstrålar dessa artister i en glittrande och elegant julkonsert. På scenen backas de upp av ett 13-mannaband och tar med publiken på en musikalisk resa i julens tecken. En unik upplevelse med värme och julkänsla utlovas, och Carola & Måns kommer dessutom bjuda på både en och två egna låtar från sina gedigna låtskatter.
Välkomna till en julkonsert med extra allt!

DAG 1

Bussen avgår från hemorten under eftermiddagen. Vi stannar för en middag i Åtvidaberg innan vi fortsätter till Linköping och kvällens föreställning på Saab Arena. Julkonserten börjar kl. 19.30. Avresa åter mot Västervik efter föreställningens slut.

Splash
Glittrande och
elegant julkonsert!
Två av Sveriges mest
folkkära artister
Middag ingår
i priset!
BOKA DIN RESA HÄR

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Läktarbiljett, långsida Plan 1
  • Middag, exkl dryck

TILLÄGG:

  • Platsmarkering 25:- per person

Bra att veta

AVRESA:

Avresa från Lunnargatan 14, Västervik, kl. 15.45.
Övriga orter se deltagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV