A wonderful Christmas i Linköping

Linköping
Peter bjuder in till en storslagen julfest på konserthuset i Linköping. Det blir en konsert som andas lyx, elegans och musikalisk kvalitet utöver det vanliga. Med sig på scenen har Peter en stor ensemble bestående av ett niomannaband under ledning av Nils Petter Ankarblom samt en stor kör från JoyVoice med Hanna Rydman i spetsen. Kanske dyker det också upp en och annan hemlig gäst, vem vet?

Njut av allt från härliga klassiska jullåtar i olika tappningar till en fullkomligt magisk version av Bachs ”Air”!
Peter har enligt många en av Sveriges bästa röster, men han har också förmågan att sprida den äkta glädje och kärlek till musiken han utstrålar från scenen. Alla förutsättningar finns för att den här julkonserten kommer att bli något alldeles extra!

Lördag

Bussen avgår från hemorten på förmiddagen. Första stoppet i Åtvidaberg för lunch på Villa Baro. Därefter vidare till Linköpings Konsert och Kongress. Julkonserten börjar kl. 14.30. Konserten håller på ca 2 timmar och 45 minuter inkl paus. Avresa åter mot Västervik igen efter julkonserten. Vi beräknas vara åter i Västervik ca kl. 19.15.

 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Parkettbiljett
  • En lunch exkl dryck

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 11.15.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN