Bäddat för trubbel på Krusenstiernska teatern

Kalmar
Tänk att det blev två år utan sommarteater på Krusenstiernska Teatern i Kalmar, men nu ÄNTLIGEN är de tillbaka. Årets fars blir en härlig Dave Freeman fars som heter Bäddat för trubbel, regisserad av ingen mindre än Anders Albien. Teatern öppnas upp för premiär den 30 juni och spelar under hela juli månad. På scen ser ni förutom den enastående komikern Thomas Petersson även Tobias Persson, Anki Albertsson, Hanna Lindblad mfl. Boka in sommarens roligaste upplevelse.

Det är 1988 och äkta paret Lennart (Thomas Petersson) och Sassa Lindh (Anna-Karin Palmgren) från Kalmar har äntligen kommit iväg på sin efterlängtade utlandssemester. Dessvärre blev det inte riktigt det äventyr Sassa tänkt sig. Hon hade sett fram emot en solresa till Grekland medan den ekonomiske Lennart var helt inställd på att årets semester skulle förläggas till västsvenska metropolen Ullared.
Kompromissen blir en klassisk dansk ”Kroferie” på Sönderjylland och när vi kommer in i handlingen har Lennart just parkerat familjens Volvo utanför pittoreska, men något nedgångna, pensionatet ”Den Gamle Kro”.
Denna pärla har just övertagits av den jovialiske tysken Heinz Töpfer (Andreas Nilsson) som nu sköter ruljangsen tillsammans med sin svenskättade och musikbegåvade allt-i-allo, Kim Larsson (Tobias Persson).
Eftersom vi närmar oss den årliga S:t Prebens karnevalen är hotellet fullbelagt och det bär sig inte bättre än att Lennart och Sassa tvingas dela rum med den snobbige, svenske direktören Gustav Bärg (Peter Gröning), som övernattar på Jylland efter ett besök på internationella livsmedelsmässan i Köln. Gustav har dessutom stämt möte på hotellet med sin ”väninna” från Köpenhamn, en ung dansare och tandläkarstuderande vid namn Simona (Hanna Lindblad). Rummet är stort och även om elementet inte håller värmen denna kalla junikväll, så hade det säkert blivit hett värre om det inte vore så att Gustavs fru, Hanna (Anki Albertsson), bestämt sig för att plötsligt överraska sin man på dennes hotell.
Att tvingas snitsla sig fram mellan Hanne, Simona och Sassa är inte riktigt vad Lennart har tänkt sig och på ”Den gamle kro” är det nu helt enkelt Bäddat för trubbel.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen. Vi gör ett stopp för lunch på väg till Kalmar. Föreställningen börjar kl. 15.30 och håller på i ca två timmar inkl. paus. Efter föreställningen åker vi direkt hemåt med beräknad hemkomst till Västervik ca 20.45. Tänk på att klä er efter dagens väder då föreställningen är utomhus.

BOKA DIN RESA HÄR Bra att veta

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Lunch, exkl. dryck
  • Revybiljett parkett

Bra att veta

Tänk på att klä er efter dagens väder då föreställningen är utomhus.

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan kl. 11.30.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV