Båtmässa i Älvsjö.

Stockholm
Sveriges största båtmässa och Sportfiskemässan på en och samma gång. Den perfekta starten på båt- och fiskesäsongen.

Allt för sjön är det självklara eventet för dig som älskar allt som har med båtar och båtliv att göra! Som Sveriges största båtmässa och viktigaste mötesplatsen för båtbranschen finns här hundratals båtar och tusentals tillbehör för dig som älskar båtlivet. Här bjuder de omkring 400 utställarna på båt- och produktnyheter samtidigt som mässan innehåller utställningar och aktiviteter för vuxna och barn. Ta med dig sjöglädjen till en heldag med Allt för sjön - här börjar sommaren!

Besök även Sportfiskemässan som är samtidigt. OBS. Tillägg: För att gå på Sportfiskemässan löser ni en övergångsbiljett på plats som kostar 100:-/person.
Här träffas människor med gemensamma intressen för att titta på de senaste produkterna, delta på våra aktiviteter, lyssna på föreläsningar, titta på fiskefilmer, tävla, se sportfiskebåtar och boka sina fiskeäventyr. Mässan har starka samarbetspartners inom företag, organisationer och skolor. Vidare har mässan ambitioner att öka intresset för sportfisket och främja fiskevård. Vi har en hög ambition vad gäller ditt mässdeltagande och hoppas du vill bidra med att sprida intresset vidare tillsammans med oss.

Intresset för mässan är lika stort hos stora som små, proffs som nybörjare, gamla som unga, kvinnor som män. Sportfiske hör till en av svenskarnas absolut största fritidsaktiviteter. Fler än 4 miljoner svenskar har provat på sportfiske i någon form. Här möts människor med ett gemensamt intresse som kan få goda råd från utställarna kring allt som gäller fiske. Sammanfattningsvis erbjuds besökarna den unika möjligheten att få känna, testa, uppleva och inspireras inför sportfiskesäsongen.

Mässan är uppbyggd på tre ben. Utställare, som visar upp nya produkter och tjänster, programmet som presenterar årets profiler, filmer och föreläsningar samt aktivitetsområdena som samlar specialister inom sina respektive områden. Läs mer om vad de kan erbjuda dig på plats på sportfiskemässan!

DAG 1

Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast i Stavsjö anlända till Älvsjö ca kl. 11.30. Avresa från mässan kl. 16.30, med beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 20.30.

 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

*Bussresa

*Kaffe och smörgås (ost/skinka) på uppvägen.

*Entrébiljett till båtmässan.

OBS. Önskar ni gå in på Sportfiskemässan också löser man en övergångsbiljett på plats.  100:-/person.


Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 1/12 2021 är det obligatoriskt att medföra covidbevis samt giltig legitimation vid resa utanför Sveriges gränser samt även inom Sverige vid teater-, musikal- och andra nöjesarrangemang.

Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
     

hallensbuss.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV