Båtmässan Allt för sjön

Sverige
Följ med och besök Nordens i särklass största Båtmässa ”Allt för sjön” som tar dig med på en sommardröm. Värme, sol och sommar. Det kan knappast bli bättre. Under 10 dagar fylls alla hallar på Stockholmsmässan med segelbåtar, motorbåtar, tillbehör, båtentusiaster och en trevlig havsmiljö.

Här finns någonting för alla, stora som små, båtentusiast eller ej. Här kan du hitta de senaste båtprylarna och 2020 års sjömode. Allt för sjön är en mässa för hela familjen. Här visas allt från marina smycken, båtporslin, segeljollar, fiskeutrustning, senaste navigationsprylarna, m.m. Låt dig inspireras.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på fredagsmorgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast i Stavsjö anlända till Älvsjö ca kl. 11:30. Vi beräknas att avresa från mässan kl. 16:30, med beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 20:30.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Entré

Viktig Information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

BLÄDDRA I VÅR KATALOG