Binz, tysklands semesterpärla

Tyskland
Premiärresan 1998 till hotellet Seehotel Binz Therme i den charmiga badorten Binz blev startskottet på en årligt återkommande succéresa med många stamkunder. En resa med avkoppling, sköna bad, god mat och trevlig gemenskap.

I hotellets unika pool och bastucentrum pumpas vatten upp från varma källor på 1.200 meters djup och ger en underbar badtemperatur på 32-35 grader. Här finns också en saltvattenpool som ger ordet "känslan av tyngdlöshet" en helt ny betydelse. Hotellet är beläget vid en naturskön skogsdunge som gränsar till Rügens vackraste sandstrand. Omgivningarna inbjuder till sköna promenader utmed stranden in till Binz pittoreska centrum med butiker, caféer och barer.

DAG 1

VÄLKOMMEN OMBORD! Vi reser i vår bekväma helturistbuss söderut. Efter ett ”busskaffe-stopp” i trakten av Växjö fortsätter vi genom småländska skogar till ett vårlikt Skåne. Här äter vi lunch innan vi åker de sista milen till Ystad där färjan avgår kl.15.45 mot kontinenten. Efter drygt 2 timmar till sjöss kommer vi fram till Sassnitz och åker de få milen till Binz och checkar in på vårt hotell. Middagsbuffé.

DAG 2-4

AVKOPPLING, BAD OCH SHOPPING! Vi njuter av livet i Binz. Bad, promenader, avkoppling och, för Er som önskar, en shoppingutflykt med vår buss til någon av Rügens shoppingcentrum. På hotellet serveras varje dag en härlig frukostbuffé och avslutar dagen med middagsbuffé.

DAG 5

AUF WIEDERSEHEN! Tidig frukost, utcheckning och avresa. Kl.08.00 avgår färjan mot Ystad. Väl i land åker vi norrut och tar en rast för lunch på IKEA i Älmhult. Hemkomst till hemorten tidig kväll med många härliga resminnen i bagaget.

Splash
Populärt resmål
med många stamkunder
Badtemperatur i poolerna
behagliga 32-34 grader
Färja Ystad–Sassnitz
endast 2 h 15 min
BOKA DIN RESA HÄR om boendetom rederietBra att veta

Vid frågor, kontakta oss

Hans Jacobsson

Resesäljare / Gruppresor / SPA-resor

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Resa i modern helturistbuss
• Kaffe och smörgås på nedresan
• Lunch dag på nedresan
• Färja Ystad – Sassnitz t/r
• Boende i bekvämt dubbelrum, 4 nätter på Binz Therme
• 4 st frukost på hotellet
• 4 st middag på hotellet
• Entré till hotellets badavdelning, bastu och fitnessrum, inkl. lån av badrock
• Shoppingutflykt

TILLÄGG:

• Enkelrumstillägg, 4 nätter: 800:-
• Platsreservation i bussen: 50:-


Om Boendet

Dorint Seehotel Binz-Therme 

Binz-Therme ligger på en av de vackraste stränderna på ön Rügen. Hotellrummen ligger i huvudbyggnaden, är ca 23 m² stora och rymmer högst 2 personer. De har ett kombinerat vardagsrum och sovrum och bad/wc eller dusch/WC. På förfrågan kan man boka rum/lägenhet i annexet med pentry. Passa på att förboka behandlingar, kontakta oss för mer information eller "klicka in" på https://www.binz-therme.de/therme_spa/.


Om Rederiet

FRS Baltic 

Med vår katamaran "Skåne Jet" tar vi dig den snabbaste vägen mellan Sverige och Tyskland. På mindre än 2,5 timme reser vi i drygt 40 knop från Ystad till Sassnitz på idylliska ön Rügen.
När du känner dig lite hungrig kan du stärka dig i våra barer eller i restaurangen. Oavsett om det handlar om söta snacks eller smakliga rätter ser vi fram emot att skämma bort dig med läckra delikatesser. Naturligtvis erbjuder vi också ett urval av kalla och varma drycker för dem som är törstiga på te eller kaffe. Bordershopen inbjuder till att flanera och shoppa under överfarten. Oavsett om du önskar drycker eller snacks, på 150 kvadratmeter hittar du garanterat shoppingfynd eller någon trevlig present att ta med hem.

Vi erbjuder även alkoholhaltiga drycker, parfymer, godis och mycket mer.

Bra att veta

Resan genomförs utan reseledare.

AVRESA:

Speciellt för denna resa erbjuder vi påstigning i Västervik - Vimmerby - Högsby med mellanliggande orter.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 1/12 2021 är det obligatoriskt att medföra covidbevis samt giltig legitimation vid resa utanför Sveriges gränser samt även inom Sverige vid teater-, musikal- och andra nöjesarrangemang.

Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
     

hallensbuss.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV