Christmas Night

Sverige
Med Bruno Mitsogiannis, Wiktoria, Sonja Aldén, Johan Boding. Att se fram emot jul under den ljusa årstiden känns alltid lite förbjudet. Men kanske är det så, att just i år känns det mer okej? För visst längtar vi alla extra mycket till en högtid där vi förhoppningsvis kan samlas igen med våra nära och kära.

Det blir kära återseenden och fantastiska nykomlingar i Christmas Night 2020 – för vad sägs om förra årets klarast lysande stjärna Wiktoria? Eller underbara Sonja Aldén som äntligen gör comeback på Christmas Night-scenen igen? Där ser vi även för första gången en av Sveriges bästa musikalröster Bruno Mitsogiannis samt ingen mindre än Queen-hyllande Johan Boding.
Du kommer bjudas på en uppladdning inför julen du sent ska glömma, med klassiska jullåtar, stämningsfull sång och vackert arrangerad musik. Allt uppbackat av våra eminenta musiker och levererat med högsta kvalité, inlindat i värme, skratt och en närhet som är kanske viktigare just nu än någonsin tidigare. Så missa inte det bästa julen 2020 har att erbjuda – Christmas Night!

DAG 1

Bussen avgår från hemorten under tidig eftermiddag. När vi kommer till Norrköping och Louis de Geer intar vi en trevlig middag innan kvällens föreställning börjar. Julkonserten börjar kl. 19.00. Avresa åter mot Västervik igen efter julkonserten. Vi beräknas vara åter i Västervik ca. kl. 23.45.

BOKA DIN RESA HÄR

Vid frågor, kontakta mig

Bo Nyberg

Resesäljare / Gruppresor

+46 490 83 000

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Mingeltallrik ex. dryck
• Parkett biljett

TILLÄGG:

• Platsmarkering 25:-

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 15.30. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig Information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

BLÄDDRA I VÅR KATALOG