Crossroads – Symphonic Rock In Concert

Sverige
Fyra av landets mest omtyckta musikalartister Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis ger i höst fyra konserter ihop i en unik föreställning. CROSSROADS tar oss genom rockhistorien men får den ändå att låta som ny, upplev de mest älskade rocklåtarna i en helt ny kostym. På turnén framförs låtar av bland andra Metallica, Queen och The Rolling Stones med komp av Stockholm Concert Orchestra.

"Crossroads är en dröm som går i uppfyllelse. Jag har alltid älskat att sjunga rock, allt från brittiska Queen, Deep Purple och Led Zeppelin till amerikansk rock som Aerosmith, Meat Loaf och Guns’n Roses. Detta blir första gången jag får chansen att göra det tillsammans med full symfoniorkester".
Jag längtar! - Peter Johansson

Korsbefruktning med klass. Så kan man beskriva CROSSROADS, en storstilad föreställning där klassiska rockhits tolkas av en symfoniorkester. På turnén som passerar Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping i oktober sjunger artisterna Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis älskade låtar av exempelvis Bon Jovi, Metallica, Scorpions, Queen, AC/DC, The Rolling Stones, Nirvana och Europe med både mäktig och känslig uppbackning från Stockholm Concert Orchestra.

DAG 1

Bussen avgår från hemorten under eftermiddagen. Vi stannar för en middag i Åtvidaberg innan vi fortsätter till Linköping och kvällens föreställning på Saab Arena. Crossroads börjar kl. 19.30 och pågår i ca 2,5 timmar inkl. paus. Avresa åter mot Västervik efter föreställningens slut.

Splash
Östgötasonen
Peter Johansson
Låtar av Metallica
Queen, The Rolling Stones
Komp av Stockholm
Concert Orchestra
BOKA DIN RESA HÄR
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Middag ex. dryck
• Läktarbiljett långsida plan 1.

TILLÄGG:

Platsmarkering 25:-


Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 15.45
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV