De’ e’ det här vi kallar kärlek

Malmö
Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal som har premiär på Nöjesteatern i Malmö den 22 september 2023.

Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!
I Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman.
Handling:
Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel…

Dag 1

Bussen avgår från hemorten på morgonen, efter en kafferast beräknas vi anlända till Malmö ca. kl. 14:30. Vi checkar in på centralt belägna Radisson Blu Hotel Malmö och ni har sedan en stund för er själva. Därefter tar vi bussen till Nöjesteatern här väntar en 2-rätters supémiddag innan föreställningen som börjar kl. 19.00. Återfärd direkt till hotellet efter att föreställningen är slut.

Dag 2

Det finns tid för att ta det lugnt på morgonen och njuta av en härlig hotellfrukost som innehåller det mesta. Idag har ni även tid att utforska Malmö. Avresa åter mot Småland igen kl. 14.00, vi beräknas vara åter i Västervik ca kl. 19.30.

BOKA DIN RESA HÄR om boendet

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Del i dubbelrum 1 natt
  • 1 frukost
  • 2-rätters teatersupé exkl. dryck
  • Biljett på parkett

TILLÄGG:

  • Platsreservation i bussen: 50:-
  • Enkelrum: 500:-

Vi jobbar med nya datum

Om Boendet

Radisson Blu Hotel Malmö 

Malmö är en av Sydsveriges skatter, med en blandning av moderna och trendiga vibbar och en stark känsla för lokal historia. Radisson Blu Hotel i Malmö är bekvämt beläget 5 minuters promenad från stadens centrum, där du hittar livliga shoppinggator och tågstationen. Köpenhamn ligger bara 35 minuter bort via Öresundsbron. Gå ut på Malmös gator och du kan inte låta bli att lägga märke till Turning Torso, en futuristisk arkitekturprestation som råkar vara den högsta skyskrapan i Skandinavien. När du är i Malmö, kom ihåg att utforska området Fersons, ett shoppingdistrikt som är full av banbrytande mode och vintagebutiker.

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 09.00
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN