Den svenska sångboken

Linköping
Den svenska sångboken är inte bara en hyllning till alla de fantastiska artister och låtskrivare som vårt land har tagit fram, utan är också en resa genom vårt musikaliska arv och den enorma skatt av musik och sång som ligger bevarad där. Medverkar gör Kalle Moraues, Gunilla Backman och Johan Boding med flera.

Förbered er för en kväll fylld av det bästa ur den svenska musikskatten. Publiken kommer få uppleva fantastiska tolkningar av bla Bellman, Evert Taube, Lasse Berghagen, Cornelis Vreeswijk, Ted Gärdestad, Britt Lindeborg, Ulf Lundell till modernare artister och låtskrivare som Mando Diao, Lisa Ekdahl, Eva Dahlgren, Laleh, Håkan Hellström, Veronica Maggio m.fl.
Trion kommer backas upp av Mikael ”Nord” Andersson som både sjunger och är gitarrist i showen, denna hyllningsshow som för övrigt innehåller några av de absolut bästa musiker vi har i det här landet, allt under ledning av kapellmästare Johan Granström. Varmt välkomna till en helkväll där vi utlovar mycket glädje, känslor och allsång!

Dag 1

Bussen avgår från hemorten framåt eftermiddagen och i Åtvidaberg stannar vi för middag på Villa Baro. Därefter vidare till Linköping och Konsert & Kongress. Konserten börjar kl. 18.00 och håller på ca 2 timmar och 30 minuter inkl paus. Avresa åter mot Västervik igen efter konserten. Vi beräknas vara åter i Västervik ca kl 22.30.

Star
  • Middag på Villa Baro i Åtvidaberg
  • Mycket bra biljetter på parkett
  • Kalle Moreus, Gunilla Backman, Johan Boding med flera
BOKA DIN RESA HÄR
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Biljett, parkett
  • Middag, exkl dryck

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 14.30. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN