En värld av Skifs på Hamburger Börs.

Stockholm
Efter en slutsåld höst fortsätter Björn Skifs våren 2023 sin show på Hamburger Börs anrika scen. En musikalisk kavalkad tagen direkt ur Skifs värld fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.
"Det ska bli oerhört spännande och lustfyllt att återigen få ställa sig på den här scenen. Det kommer att bli en mycket speciell känsla som jag hoppas kunna förmedla och än en gång få underhålla min publik" säger Björn.
”En värld av Skifs”.

DAG 1

Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12.45. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Vid kl. 17.00 tar vi en promenad på ca 900 m till Hamburger Börs där en 3-rätters middag väntar innan föreställningen börjar kl. 21.00. Promenad hem efter föreställningens slut.

DAG 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt vid kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.

Splash
Nyrenoverade och
anrika Hamburger Börs
Kavalkad av musik, hits,
humor och minnen
Parkettbiljett och 3-rätters meny ingår.
BOKA DIN RESA HÄR om boendet
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Del i dubbelrum, en natt
  • Kaffe och smörgås på uppvägen
  • Biljett och matplats , inkl 3-rätters middag, exkl dryck
  • Frukost

TILLÄGG:

  • Enkelrum 550:-
  • Platsmarkering 50:-

BETALNINGSVILLKOR:

Anmälningsavgift på 1.500 kr betalas inom 10 dagar. Slutbetalning 40 dagar före avresa.

Om Boendet

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm 

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm ligger i centrala Stockholm och är en perfekt plats för resenärer som är ute efter ett bekvämt läge. Hotellet ligger alldeles intill både Stockholm Waterfront Congress Centre och Stockholms Centralstation, vilket gör att du enkelt tar dig runt i stan och till andra delar av Stockholm. Njut av det vackra läget och utsikten över vattnet som gör Stockholm så fantastiskt. Perfekt för att koppla av efter en dag full av möten eller sightseeing.

Bra att veta

AVRESA:

Avresa Lunnargatan 14, Västervik kl. 08.30.
Övriga orter se deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV