Forever Piaf

Göteborg
Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra. Lorensbergsteatern presenterar ”Forever Piaf ”, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.

Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen…Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkester medlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.För manus, översättning av sångtexter, och regi står Rikard Bergqvist.

DAG 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en rast anlända till Göteborg runt kl. 14.00. Boende centralt på Elite Park Avenue. Incheckning på hotellet. OBS! Vi är inte garanterade incheckning förrän senast kl. 15.00. Nu har ni några timmar på egen hand. Kl. 19.30 börjar föreställningen Forever Piaf på Lorensbergsteatern som ligger precis ijämte hotellet. Musicalen håller på ca 90 minuter utan paus.

DAG 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost har ni egen tid för shopping och eventuell lunch m.m på egen hand. Utcheckning från hotellet senast kl. 12.00. Avresa från hotellet  kl. 14.00. Stopp för rast på hemvägen. Beräknad hemkomst till Västervik  ca kl. 19.00.

Splash
Mycket bra
parkettplatser
Med Marlena och
Beata Ernman
Tid för lite shopping
innan hemgång
BOKA DIN RESA HÄR om boendet
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i dubbelrum en natt
• Frukost
• Parkettbiljett

TILLÄGG:

• Enkelrum 565:-


Om Boendet

Elite Park Avenue Hotel Göteborg 

Välkommen till Elite Hotels. Här kan du förvänta dig förstklassig service samt trivsamma rum med sköna sängar.

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 0900.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV