Forever Piaf.

Stockholm
Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra. Göta Lejon presenterar ”Forever Piaf ”, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.

Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen…Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkester medlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.För manus, översättning av sångtexter, och regi står Rikard Bergqvist.

DAG 1

Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12.30. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront Hotel så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Framåt kvällen  tar bussen oss till Göta Lejon (Fredag 5/11 börjar föreställningen kl. 18.00. Lördag 20/11 börjar den kl. 19.00. Musicalen håller på ca 90 minuter utan paus. Efter föreställningen ordnar vi transport tillbaka igen till hotellet.

DAG 2

Efter lite sovmorgon, en god frukost och tid för shopping så åker vi hemåt vid kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
* Kaffe och smörgås dag 1
• Del i dubbelrum en natt
• Frukost
• Parkettbiljett

TILLÄGG:

• Enkelrum 550:-
• Platsmarkering 50:-

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 08.00. Övriga orter se ert deltagarbevis.

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV