GES – Stanna världen en stund!

Stockholm
Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succegruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Där står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria, när de efter en slutsåld vår i Göteborg, den 24 september 2020 kliver in på Cirkus i Stockholm.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl. 12:30. Om våra rum är klara på  Radisson Blu Waterfront så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Ni har nu eftermiddagen till shopping m.m.  Bussen tar er i god tid till Cirkus där vi ska vara kl. 18.00. Här njuter ni av en välkomponerad sharingmeny innan föreställningen vid bord på parkett inne i salongen och upplever showen från bästa platserna runtom scen.Showstart kl. 20.30 som håller på ca 1,5 timma utan paus. Återtransport till hotellet direkt efter showen.

Dag 2

Efter en god frukost avgår bussen från hotellet kl. 14.00. Vi beräknas vara åter i Västervik ca. kl. 18.30.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i dubbelrum en natt
• Sharingmeny ex. dryck med platser vid bord på parkett
• 1 frukost

TILLÄGG:

• Enkelrum 550:-
• Platsmarkering 50:-

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.00
Övriga orter se ert deltagarbevis.

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

BLÄDDRA I VÅR KATALOG