Huseby Julmarknad

Sverige
Efter flera år av uppskattade resor till Huseby har vi även i år valt denna julmässa i vårt program. Jul på Huseby Bruk 2 mil söder om Växjö är idag nordens största julmässa med över 170 utställare varav 100 hantverkare.

Maten är en höjdpunkt på Huseby – här hittar du Sveriges största julsaluhall där du får chansen att provsmaka delikatesser från över 70 olika matmontrar. Besök Gamla Smedjan, Hyvleriet. Kvarnen, Sågverket och Masugnen med flera och ta del av fantastiska hantverk och matupplevelser. Missa inte heller växthuset där du kan handla julamaryllisar och vackra julgrupper.

MÅNDAG

Avresa från hemorten under morgonen för vidare färd mot Huseby dit vi beräknas anlända ca kl. 11.00. Ni kommer här att få 4,5 timmar att flanera runt bland alla utställare i Masugnen, Hyvleriet, Snickeriet, Mejeriet och Slottet. Vi avreser åter mot hemorten kl. 15:30. Beräknad hemkomst till Västervik ca. kl. 18:30.

BOKA DIN RESA HÄR

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Entré

Bra att veta

AVRESA:

Västervik Lunnargatan 14. kl. 08.00.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 1/8 2021 är det obligatoriskt med covidbevis vid resa utanför Sveriges gränser. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
     

hallensbuss.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV