Minnesluckor – 40 år av galenskap!

Göteborg
Galenskapsduon kommer till Göteborg i höst – Minnesluckor en ny show full med fyrtio års galenskap. Det blir nytt. Det blir gammalt. Det blir allt. Det blir hejdundrande skratt och svängiga hågkomster, sånger, sketcher, stämmor och steg.

Kommer du ihåg husvagnen, minns du Roger på Macken, har du något minne av Hembygdsföreningens ordförande, Kenneth Aalborg, Goja och Lady Shave och? Vi kan ha glömt något, vi får se. Och du får se vad det kan bli, det kan bli vad som helst denna afton, sprängfylld av just minnen, nyfunna karaktärer och bortglömda nummer, upphittade och upphottade och framförda tillsammans med Den Ofattbara Orkestern. Återigen välkommen till minnesluckornas afton.

OM JAN OCH PER
1975 träffades de två nybakade studenterna i en föreläsningssal på Chalmers. Sedan dess har de följts åt under 40 år i humorkollektivet: After Shave & Galenskaparna och nu som duo. Jan och Per har varit ensemblen Galenskaparna trogen i alla år. Jans mest uppskattade figurer är antagligen Roger i ”Macken”, spritkonnässören Kenneth Aalborg eller den pratglade västgöten Goja. En udda, men minst lika uppskattad prestation var när Jan gjorde rösten som vårtsvinet Pumbaa i Disneys långfilm ”Lejonkungen”.
Per har genom åren utvecklat en alldeles speciell typ av roller. Det började med en blyg, fumlig och försagd kille som skulle köpa kondomer i ”Macken”, vilken sedan gått igen i husvagnsägaren som sjunger att man ska ha husvagn, hembygdsföreningens ordförande Assarsson eller Pål som är så glad för att han köpt en badboll. En personlig fumlighet och tankspriddhet har så utvecklats till skön scenkonst. Även Per har varit med i Lejonkungen, han gjorde rösten som surikaten Timon.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en rast(kaffe och smörgås) anlända till Göteborg runt kl. 13.30. Boende centralt på Elite Park Avenue. Incheckning på hotellet. OBS! Vi är inte garanterade incheckning förrän senast kl. 15.00. Nu har ni några timmar på egen hand innan bussen tar er till Kajskjul8. Klockan 18.00 öppnar portarna. Ni bjuds sedan på en 3-rätters middag (se fliken MENY längre ner). Ni bjuds på en liten förshow innan varmrätten serveras.
Huvudshowen startar ca kl. 21.30 och håller på till ca kl. 23.00.
Därefter transfer hem till hotellet. De som önskar vara kvar längre tar sig hem till hotellet på egen hand.

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost har ni egen tid för shopping och eventuell lunch m.m på egen hand. Utcheckning från hotellet senast kl. 12.00. Avresa från hotellet  kl. 14.00. Stopp för rast på hemvägen. Beräknad hemkomst till Västervik  ca kl. 19.00.

BOKA DIN RESA HÄR om boendet

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Kaffe och smörgås dag 1.
  • 3-rätters middag exkl. dryck
  • Showbiljett
  • Transfer Kajskjul 8, tur och retur
  • Del i dubbelrum en natt
  • Frukost

TILLÄGG:

  • Enkelrum: 650:-

Om Boendet

Elite Park Avenue Hotel Göteborg 

Välkommen till Elite Hotels. Här kan du förvänta dig förstklassig service samt trivsamma rum med sköna sängar.

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.30.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

MENY

FÖRRÄTT
SKALDJURSSOPPA
Vi inleder kvällen med en härlig saffransdoftande skaldjurssoppa med en julienne på rotfrukter och sugarsnaps toppad med färska räkor.

VARMRÄTT
TIMJAN- OCH ROSMARINMARINERAT HJORTINNANLÅR
Helstekt hjortinnanlår på en bädd av sockersaltad grön- och vitkål. Serveras med köksmästare Daniels rotfruktskaka och en krämig sås med smak av calvados och äpple.

DESSERT
Vad vore en helkväll utan en söt avslutning? Vad sägs om ”Dulce de Leche Trifle cake”? En Italiensk sockerkaka smaksatt med Borghetti Caffé, en kaffelikör framställt av riktigt espressokaffe. Detta tillsammans med en dulce de lechekräm gjord på mascarpone, toppad med lite chokladcrunch och en touch av saltad kola.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN