I love Arvingarna

Göteborg
I love Arvingarna är en krogshow sett ur fansens ögon, full med nostalgi, sång, glädje och fest. Det är en show med stort hjärta. En musikalisk berättelse med låtarna som är Arvingarnas signum och DNA. Regissör är ingen mindre än Hans Marklund. På scen får de förstärkning av blås, trummor och sång.

Det blir en minnesvärd kväll för dig som har följt Arvingarna genom alla år och för dig som precis har upptäckt musiken, stämsången och refrängerna. Arvingarna är tillbaka hetare än någonsin och de slutar aldrig att överraska. Välkommen till en helkväll för fansen, om fansen och deras kärlek till ett av Sveriges bästa band.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en rast anlända till Göteborg runt kl. 14.00. Boende centralt på Elite Park Avenue. Incheckning på hotellet. OBS! Vi är inte garanterade incheckning förrän senast kl. 15.00. Nu har ni några timmar på egen hand innan bussen tar er till Kajskjul8. Klockan 18.00 öppnar portarna. Ni bjuds sedan på en 3-rätters middag samt en liten förshow innan Arvingarnas show drar igång ca kl. 21.30 och håller på ca 1,5 timma. Vi ordnar transport efter showen till hotellet. Efter showen bar samt mingel för de som önskar. Dock får man ta sig hem på egen hand då om man vill vara kvar längre.

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost har ni egen tid för shopping och eventuell lunch m.m på egen hand. Utcheckning från hotellet senast kl. 12.00. Avresa från hotellet  kl. 14.00. Stopp för rast på hemvägen. Beräknad hemkomst till Västervik  ca kl. 19.00.

BOKA DIN RESA HÄR

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Tre-rättersmidag exkl dryck
  • Showbiljett
  • Transfer Kajskjul 8  tur och retur
  • Del i dubbelrum en natt
  • Frukost

TILLÄGG:

Enkelrum  565:-


Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 09.00.
Övriga orter se ert delagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV