Jul på Liseberg

Göteborg
Göteborg är känd som Sveriges goaste storstad, där inköps- och promenadstråken, café- och nattlivet ger massor av spännande upplevelsemöjligheter i den kalla vintertiden. I december månad får man också jul för alla pengarna, staden kläs in i ett glittrande täcke av julgransljus och dekorationer och alla affärer bågnar av julklappsidéer och kreativ julskyltning.
Tips! Boka gärna till Mamma Mia The Party på Rondo mot tillägg.

Besök till exempel shoppingcentret Nordstan, som förutom alla sina butiker också bjuder på en egen liten julmarknad med konsthantverk och slöjd på ett av torgen. Bege dig också utanför centrum t.ex. till det gamla arbetarkvarteret Haga och Kronhusbodarna (bakom Gustav Adolfs torg) där det är julmarknad på helgerna i december månad.
Men det är nöjesparken Liseberg, som drar flest människor till sig: Liseberg hyser Sveriges största julmarknad, där flera miljoner glittrande julljus får parken att lysa upp i vintermörkret – och här hittar du en gammaldags julmarknad med skridskobana, barnskidbacke, jultomtarnas värld och massor med julbodar där du bl.a. kan få dig ett glas doftande varm glögg eller en påse nyrostade mandlar. Bodarna bågnar av hantverk och alla slags delikatesser och här kan du hitta många bra julklappar.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en rast(kaffe och smörgås) anlända till Göteborg runt kl. 13.30. Boende centralt på Elite Park Avenue. Nu har ni helgen ledig för shopping och julmarknad. Gångavstånd till Jul på Liseberg där ni har biljett till lördagen.

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost har ni egen tid för shopping och ev. lunch m.m på egen hand. Utcheckning från hotellet senast kl. 12.00. Avresa från hotellet kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik  ca kl. 19.00.

 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Kaffe och smörgås, dag 1
  • Del i dubbelrum, 1 natt
  • 1 frukost
  • Entré till jul på Liseberg på lördagen

TILLÄGG:

  • Enkelrum 650:-

Om Boendet

Elite Park Avenue Hotel Göteborg 

Välkommen till Elite Hotels. Här kan du förvänta dig förstklassig service samt trivsamma rum med sköna sängar.

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 08.30.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN