Julmarknad i Rostock

Tyskland
Vi bor mycket centralt, blir man trött finns hotellet alltid nära. Här säljs allt som hör till julen till och från marknadsstånden sprider sig härliga juldofter.
DAG 1

Vi avreser från hemorten under tidig morgon. Under vägen gör vi ett stopp för kaffe och smörgås. Färden går vidare över Öresundsbron och genom Danmark ner till Gedser. Vår båt avseglar kl. 15.00 och det finns tid för en mycket sen lunch. När bussen kör av färjan är vi i Rostock och nu är det bara en kortare bit till stan och Pentahotel Rostock, vi får våra rum och äter middag tillsammans.

DAG 2

Efter frukost beger vi oss utanför staden, här finns möjlighet att inhandla julens drycker. Vi återvänder till centrum och julmarknaden som räknas som en av Nordtysklands finaste och största. Här finns glühwein, korv m.m. – allt för att man ska ha trevligt.

DAG 3

Efter en liten sovmorgon står bussen färdig för att ta oss till färjan som avgår kl. 11.00. Hemresan går med färjan till Gedser och sedan vidare till Helsingör för färja till Helsingborg. Under tidig kväll gör vi ett stopp för middag i Ljungby. Beräknad hemkomst till Västervik ca 22.00.

Splash
En av Tysklands
bästa julmarknader
Bra shopping
köp dina julklappar här
Mycket centralt och
bra boende
BOKA DIN RESA HÄR om boendet

Vid frågor, kontakta oss

Åsa Bjuréus

Resesäljare / Reseledare

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Buss-, bro och färjekostnader
• Kaffe och smörgås dag 1
• Del i 2-bäddsrum 2 nätter
• 2 frukost
• 1 middag ex. dryck
• Reseledare

TILLÄGG:

• Enkelrum 1.050:-
• Platsmarkering 75:-

Om Boendet

Pentahotel Rostock 

Detta hotell ligger i Rostocks historiska stadskärna, 5 minuters promenad från torget Neuer Markt och kyrkan Marienkirche. Här erbjuds boende välinredda och bekväma hotellrum. Rummen modern inredning, gratis betalkanaler och badrum i marmor med regndusch. Badrockar och tofflor kan fås på begäran, och WiFi är gratis. På hotellet finns en bastu och ett modernt gym. Hotellets reception och bar är inredda med tegel och trä, och har ett litet bibliotek.

Bra att veta

AVRESA:

Västervik Hallens Företagscenter Lunnargatan.14 kl.06.00

Shopping

Shopping på Calle i Rostock. Läs mer om deras utbud på Calle grænsehandel.

Max Bagagevikt

80 kg per person.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 1/8 2021 är det obligatoriskt med covidbevis vid resa utanför Sveriges gränser. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
     

hallensbuss.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV