Kryssning för livsnjutare med nya Viking Glory

Finland
En kryssning för finsmakaren med Vikings nya fartyg Glory genom Stockholms vackra skärgård, en reseupplevelse där vi inte sparat på något.
Stor hytt med panoramafönster och mousserande vin, premiumfrukost i restaurang Kobba, middagsbuffé med fönsterbord och inte minst en resa till Stockholm med en av våra bekväma mörkblå stoltheter.
Dag 1

Under eftermiddagen avreser vi från vår inhägnade och kameraövervakade parkering i Västervik (övriga platser se er bokningsbekräftelse). I Stavsjö stannar vi och sätter oss till uppdukat bord innehållande ett glas vin/öl samt en god räksmörgås innan vi fortsätter mot Stockholm. Vid Stadsgården kliver vi ombord på ett av världens mest klimatsmarta fartyg som drivs av flytande naturgas.

Vi får nyckeln till våra härliga premiumhytter med havsutsikt på däck 7 och 8 utrustade med bäddsoffa och dubbelsäng. I minibaren hittar ni en liten flaska mousserande vin, två läsk samt två flaskor vatten, allt inkluderat i resan. Fartyget lämnar kajen kl. 20.00 på sin färd mot Åbo via Mariehamn, ni har nu möjligheten att avnjuta en middag i någon av fartygets tio restauranger där det finns något för alla smaklökar. Är du inte hungrig finns möjlighet att boka in ett besök i fartygets Spa-avdelning (ingår inte i resan). Eller du kanske bara vill shoppa loss i det stora varuhuset där du kan fynda till Taxfree-priser.

Dag 2

Efter en god natts sömn i den härliga dubbelsängen bjuds ni till en lyxig frukost i restaurang Kobba kl. 08:30 finsk tid och varför inte börja dagen med ett glas mousserande vin. Kaffe, te och varm choklad serveras till bordet.

Under eftermiddagen (kl. 15:00 finsk tid) äter vi en gemensam middagsbuffé där vi har valt fönsterbord för er räkning. Utvilade efter en härlig tur genom Stockholms skärgård anländer vi till Stockholm kl. 18:55, efter att vi har klivit ombord på bussen tar vi oss sedan hemåt med ett kortare kaffestopp i Stavsjö. Beräknad hemkomst till Västervik ca.kl. 23:00 och vi lovar att ni fått en upplevelse långt från vardagen.

Splash
Ett av världens
klimatsmarta fartyg
Premiumhytter med
dubbelsäng och bubbel
Premiär våren 2022
BOKA DIN RESA HÄR om rederiet

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa i en Hallensbuss
  • Vin/öl och en räksmörgås dag 1
  • Premiumfrukost inkl. ett glas mousserande vin
  • En middagsbuffé dag 2 med fönsterbord
  • Del i tvåbädds utsides premiumhytt däck 7-8
  • Gratis inhägnad parkering

TILLÄGG:

  • Enkelhytt: 700:-
  • Platsreservation i bussen: 50:-

BETALNINGSVILLKOR:

Anmälningsavgift på 400 kr betalas inom 10 dagar. Slutbetalning 30 dagar före avresa.

Om Rederiet

Viking Line – Glory 

Viking Glory – ett av världens klimatsmartaste fartyg, specialdesignat för en kryssningsupplevelse utöver det vanliga.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV