Lord of the dance

Norrköping
Leds in i en mystisk värld med precisionsdans! Lord of The Dance har under 25 år turnerat runt om i världen med fler än 60 miljoner besökare. Det gör den till en av världens mest framgångsrika dansproduktioner.

I denna 25-årsjubileumsshow kommer Michael Flatley att återuppliva och uppdatera originalversionen av Lord of The Dance – riktad till nya generationer av fans. Ny musik, ny iscensättning, nya kostymer och ny koreografi från 40 av världens största stjärnaspiranter samt spjutspets­teknologiska specialeffekter och ljussättning. Med andra ord är det en fusion av det bästa från den traditionella dansen och energin från ny musik och dans. Showen leder publiken in i en mystisk värld genom precisionsdans med mer än 150 000 ”taps” och konstnärlig ljussättning.
Grunden till Lord of The Dance kommer från Michael Flatleys dröm – en dröm och en ambition att skapa den största irländska dansshowen i världen. Han vände världens uppmärksamhet mot irländsk dans i Eurovision 1994 vilket innebar att hans dröm i uppfyllelse. Med Lord of The Dance har han inte bara fört irländsk dans till världsscenen, han har också flyttat irländsk dans till en högre nivå genom att blända publiken med sina unika kombinationer av energisk dans, originalmusik, berättande och sensualitet; Michael Flatley och Lord of The Dance har fått en stor publik världen över.

DAG 1

Bussen avgår från hemorten under tidig eftermiddag. När vi kommer till Norrköping och Louis de Geer intar vi en trevlig middag innan kvällens föreställning. Föreställningen börjar kl. 19.00 och håller på i ca 2,5 timmar inkl. paus. Avresa åter mot Västervik igen efter föreställningens slut. Vi beräknas vara åter i Västervik ca. kl. 23.45.

BOKA DIN RESA HÄR

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa

  • Middag inkl. 1 glas öl/vin 

  • Parkett biljett

TILLÄGG:

  • Platsreservation i bussen: 25:-

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 16.00
Övriga orter – se deltagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV