ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV!

Genom att du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du samtidigt att data lagras hos 3:e part, i detta fall Get a newsletter. Syftet med nyhetsbrevet är erbjudanden och information om våra produkter och tjänster i Hallens Gruppen AB. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

MAMMA MIA! THE PARTY

Göteborg
Först kom musikalen, sen kom filmen nu kommer partyt! Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. Efter 4 års succé i Stockholm fortsätter nu partyt i Göteborg på Rondo. Rondo på Liseberg i Göteborg kommer byggas om och förvandlas till en grekisk taverna med kapacitet för ca 500 gäster. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som överträffar det mesta.

Med avstamp i ABBAs låtskatt vill Björn Ulvaeus fånga den varma, glada stämningen som musikalen och filmen Mamma Mia! har gett miljoner människor runt om i världen och överföra den till en fest.
Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till MAMMA MIA! THE PARTY. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där MAMMA MIA! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Med hjälp av ABBA-låtarna skriver de just den kvällens historia där och då!

DAG 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en lunchrast anlända till Göteborg runt kl. 12.30. Boende centralt på Elite Park Avenue. OBS! Vi är inte garanterade incheckning förrän senast kl. 15.00. Nu har ni några timmar på egen hand. Tips! Besök gärna Jul på Liseberg som ingår också i biljetten på lördagen. Gångavstånd till Rondo. Klockan 19.30 öppnar portarna till MAMMA MIA! THE PARTY.
Ni bjuds på en 3-rätters middag och Abbas alla låtskatter hela kvällen lång. Festen håller på i ca 4h, och om det fortsätter att sprätta i benen efter föreställningens slut finns det möjlighet att inta dansgolvet. Hemtransport till hotellet på egen hand.

DAG 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost har ni egen tid för shopping och ev. lunch m.m på egen hand. Utcheckning från hotellet senast kl. 12.00. Avresa från hotellet  kl. 14.00. Stopp på hemvägen för avslutande middag. Beräknad hemkomst till Västervik  ca kl. 19.00.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i dubbelrum 1 natt
• 1 frukost
• Showbiljett
• 3-rätters middag, ex. dryck

TILLÄGG:

• Enkelrum 500:-

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 07.30. Övriga orter se ert deltagarbevis.

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER