MAMMA MIA! THE PARTY

Göteborg
Först kom musikalen, sen kom filmen nu kommer partyt! Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. Efter 4 års succé i Stockholm fortsätter nu partyt i Göteborg på Rondo. Rondo på Liseberg i Göteborg kommer byggas om och förvandlas till en grekisk taverna med kapacitet för ca 500 gäster. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som överträffar det mesta.

Med avstamp i ABBAs låtskatt vill Björn Ulvaeus fånga den varma, glada stämningen som musikalen och filmen Mamma Mia! har gett miljoner människor runt om i världen och överföra den till en fest.
Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till MAMMA MIA! THE PARTY. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där MAMMA MIA! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Med hjälp av ABBA-låtarna skriver de just den kvällens historia där och då!

DAG 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en lunchrast anlända till Göteborg runt kl. 12.30. Boende centralt på Elite Park Avenue. OBS! Vi är inte garanterade incheckning förrän senast kl. 15.00. Nu har ni några timmar på egen hand.  Gångavstånd till Rondo. Klockan 19.30 öppnar portarna till MAMMA MIA! THE PARTY.
Ni bjuds på en 3-rätters middag och Abbas alla låtskatter hela kvällen lång. Festen håller på i ca 4h, och om det fortsätter att sprätta i benen efter föreställningens slut finns det möjlighet att inta dansgolvet. Hemtransport till hotellet på egen hand.

DAG 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost har ni egen tid för shopping och ev. lunch m.m på egen hand. Utcheckning från hotellet senast kl. 12.00. Avresa från hotellet  kl. 14.00. Stopp på hemvägen för avslutande middag. Beräknad hemkomst till Västervik  ca kl. 19.00.

Splash
En musikalisk juvel
du inte får missa
BOKA DIN RESA HÄR om boendet
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i dubbelrum 1 natt
• 1 frukost
• Showbiljett
• 3-rätters middag, ex. dryck

TILLÄGG:

• Enkelrum 500:-

Om Boendet

 

Elite Park Avenue Hotel Göteborg 

Välkommen till Elite Hotels. Här kan du förvänta dig förstklassig service samt trivsamma rum med sköna sängar.

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 07.30. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 1/8 2021 är det obligatoriskt med covidbevis vid resa utanför Sveriges gränser. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
     

hallensbuss.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV