Mamma Mia The Party 2023

Göteborg
Först kom musikalen, sen kom filmen nu kommer partyt! Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. Efter 4 års succé i Stockholm fortsätter nu partyt i Göteborg på Rondo. Rondo på Liseberg i Göteborg kommer byggas om och förvandlas till en grekisk taverna med kapacitet för ca 500 gäster. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som överträffar det mesta.

Med avstamp i ABBAs låtskatt vill Björn Ulvaeus fånga den varma, glada stämningen som musikalen och filmen Mamma Mia! har gett miljoner människor runt om i världen och överföra den till en fest.
Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till MAMMA MIA! THE PARTY. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där MAMMA MIA! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Med hjälp av ABBA-låtarna skriver de just den kvällens historia där och då!

Dag 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en rast anlända till Göteborg runt kl. 14.00 . Boende centralt på Elite Park Avenue. Nu har ni några timmar på egen hand.  Bussen tar oss till föreställningen på Rondo. Klockan 19.00 öppnar portarna till Mamma Mia The Party. Ni bjuds på en 3-rätters middag och Abbas alla låtskatter hela kvällen lång. Festen håller på i ca 4h, och om det fortsätter att sprätta i benen efter föreställningens slut finns det möjlighet att inta dansgolvet. Hemtransport till hotellet på egen hand.

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost har ni egen tid för shopping och ev. lunch m.m på egen hand. Utcheckning från hotellet senast kl. 12.00. Avresa från hotellet kl. 14.00.  Beräknad hemkomst till Västervik  ca kl. 19.00.

 

Splash
En musikalisk juvel
du inte får missa
BOKA DIN RESA HÄR om boendet
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i dubbelrum 1 natt
• 1 frukost
• Showbiljett
• 3-rätters middag, ex. dryck

TILLÄGG:

Enkelrum 565:-


Om Boendet

Elite Park Avenue Hotel Göteborg 

Välkommen till Elite Hotels. Här kan du förvänta dig förstklassig service samt trivsamma rum med sköna sängar.

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 09.00. OBS. 18 mars -23 avgår vi kl. 08.30 från Lunnargatan.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV