Mamma Mia the smash hit Musical i Dalhalla

Sverige
Den glimrande feel good-musikalen MAMMA MIA!, direkt från London, kommer till Dalhalla och Rättvik i sommar som en del av sin största utomhusturné någonsin! Publiken kommer att falla pladask för den förtjusande historien om en mamma, dotter och hennes tre möjliga pappor, där allt utspelar sig till magin i ABBAs tidlösa låtar med en idyllisk grekisk ö som bakgrund.

Föreställningarna i Dalhalla kommer fira att det är 24 år sedan MAMMA MIA! hade premiär i London i april 1999. MAMMA MIA! har setts av mer än 65 miljoner människor i 50 produktioner och på 16 olika språk. 2011 blev MAMMA MIA! den första västerländska musikalen någonsin som satts upp på mandarin i Kina. MAMMA MIA! är den åttonde längsta showen i Broadways historia och var aktiv i rekordlånga 14 år. Sedan premiären på Londons West End har världens mest spektakulära och soliga musikal återuppstått som två rekordstora musikalfilmer. OBS! Föreställningen framförs på engelska!

DAG 1

Avresa från hemorten på morgonen. Med stopp för förmiddagskaffe och lunch. Vi når framåt eftermiddagen Tällberg och vackert belägna Gyllene Hornet Hotell & SPA. Vi avslutar denna dag med en gemensam två-rättersmiddag.

DAG 2

På förmiddagen tar vi en tur upp till Nusnäs vi besöker också Rättviks kyrka och de gamla kyrkstallarna. Efter vår rundtur åker vi tillbaka till Tällberg för ett par timmar på egenhand innan vi avnjuter en härlig middag på hotellet. Efter middagen tar oss bussen till Dalhalla och kvällens föreställning där vi intar våra platser på första parkett. När vi njutit klart av föreställningen är det dags att vända tillbaka till hotellet i Tällberg där en vickning väntar.

DAG 3

Efter sovmorgon är det dags att säga tack och hej till Tällberg. Vi reser denna gång via Örebro och gör under vägen ett stopp för middag. Beräknad hemkomst till Västervik kl. 18:00.

BOKA DIN RESA HÄR om boendetBra att veta

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Förmiddagskaffe med smörgås dag 1
  • Lunch dag 1
  • Del i dubbelrum 2 nätter
  • 3 middagar, exkl dryck
  • Vickning dag 2
  • 2 frukost
  • Parkettbiljett Dalhalla, kategori blå

TILLÄGG:

Enkelrumstillägg: 340:-

Platsreservation i bussen : 75:-

BETALNINGSVILLKOR:

Anmälningsavgift på 1.200 kr betalas inom 14 dagar. Slutbetalning 40 dagar före avresa.

Om Boendet

Gyllene Hornet Hotell & SPA i Tällberg 

Gyllene Hornet ligger på en sluttning med utsikt över vackra ängar och Siljan. I gästvänliga Tällberg möts du av Dalarnas kultur, hantverk och de stolta traditionerna. Ett fullservice resorthotell omgivet av stora grönytor med historia som går tillbaka till 1950-talet.

Bra att veta

OBS! Föreställningen framförs på engelska!

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.00.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV