MC-mässan

Stockholm
Vi är äntligen tillbaka i Älvsjö.
En efterlängtad mässa
MC-Mässan har förmågan att samla alla som gillar livet på tvåhjulingar. Hit kommer mc-veteranerna, enduroentusiasterna och det strävsamma paret som kört tusentals mil tillsammans på en touringhoj.

Mässan lockar också tonåringen som äntligen ska få uppleva friheten av att köra moped och välkomnar dig som vill spara tid och pengar genom att pendla till jobbet på en scooter istället för att ta bilen eller tåget.

Det är många av oss som längtar till MC-Mässan. Är du lika redo som vi är?

Säsongen börjar med MC-Mässan
MC-Mässan förbereder dig inför den nya säsongen. Du får alla nyheter och aktiviteter tillsammans med andra entusiaster. Våren kommer snart med alla äventyr på vägarna och i naturen.

Stora varumärken och nya utmanare
På MC-Mässan träffar du de stora och kända varumärkena. Spana in nyheterna i montrarna och passa på att ställa dina frågor.

MC-Mässan är också platsen där du möter nya idéer och tekniska lösningar. Du är bland de första att få utforska nya motorcyklar och tillbehör.

Roliga aktiviteter och skön avkoppling
På mässan finns scener med spännande föredrag, aktiviteter, tävlingar och uppvisningar. Det finns stor variation i utbudet och något för alla.

Du kan också njuta av god mat och dryck i någon av mässans restauranger och barer. Koppla gärna av en stund med nya och gamla bekantskaper.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast i Stavsjö anlända till Älvsjö ca kl. 11.30.  Avresa från mässan kl. 16.30, med beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 20.45.

 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Kaffe och smörgås på uppvägen (ost/skinka)
  • Entré till mässan

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 07.30.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN