Min Sanna Jul

Norrköping
I år firar Sanna Nielsen 25 år som artist! Det firar hon genom att åka på en stor rikstäckande julkonsertturné. Och tycker du precis som Sanna att julen är en magisk högtid? Då är vi övertygade om att den här konsertkvällen kommer att få dig att älska julen ännu lite till.

I konserten “MIN SANNA JUL” bjuder Sanna på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, tillsammans med några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Med en innerlig och varm inramning förpackar de våra mest klassiska jullåtar på ett finstämt och vackert sätt. Varje konsert och kväll kommer att kännas både unik och personlig med musik och musikalitet i alla tempon. Självklart bjuds vi även på minnen, värme och fina mellansnack.
Sanna Nielsen är en av våra absolut mest folkkära artister. Genom karriären har vi lärt känna den fantastiska rösten, hittarna, allsångsledaren, musikalstjärnan, konsertartisten, popprinsessan och inte minst Tv-personligheten. Men det absolut mest självklara för Sanna är kanske ändå julen. Och att göra julkonsert och sprida julglädje ute i landet. Skänk dig själv den bästa av julkvällar med den magi och samhörighet som bara ett fullblodsproffs som Sanna kan ge.

Lördag

Bussen avgår från hemorten under eftermiddagen. När vi kommer till Norrköping och Louis de Geer, Flygeln intar vi en trevlig mingeltallrik innan kvällens föreställning. Julkonserten börjar kl. 19.00 och håller på ca 1,5 timma utan paus. Avresa åter mot Västervik igen efter julkonserten. Vi beräknas vara åter i Västervik ca. kl. 23.00

Splash
Varje konsert är
unik och personlig
Sanna Nielsen är ett
riktigt fullblodsproffs
Musikaliskt fyrverkeri
av julmusik
BOKA DIN RESA HÄR

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag – generösa bokningsvillkor. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Mingeltallrik inkl ett glas vin/öl/alkoholfritt
• Sittplatsbiljett till konserten

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 15.30.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV