Musicalen Lazarus i Stockholm

Stockholm
Parallellt med sitt sista album skapade David Bowie sin första och enda musikal – ”Lazarus”. Musikalen var Bowies dröm och egna initiativ där han hade full konstnärlig kontroll. Nu sätts ”Lazarus” för första gången upp i Sverige med Linus Wahlgren, Tove Styrke, Simon J Berger, Björn Bengtsson, Christopher Wollter, Lisa Larsson m.fl. i rollerna – i regi av Stefan Larsson, en av Dramatens mest anlitade regissörer.

Heroes, Changes, Life on Mars, All the Young Dudes och många fler av David Bowies odödliga klassiker förenas med låtar som han skrev speciellt för musikalen – däribland titellåten ”Lazarus” som David Bowie även valde att ta med på vad som kom att bli hans avskedsalbum Blackstar.
Musikalen ”Lazarus” är inspirerad av romanen The Man Who Fell to Earth som filmatiserades 1976 med David Bowie i huvudrollen som Thomas Newton. Det är ett poetiskt, musikaliskt och sceniskt konstverk.
Med den första svenska uppsättningen av ”Lazarus” erbjuds publiken en unik och annorlunda upplevelse. ”Lazarus” är allt annat än en traditionell musikal, precis som David Bowie var allt annat än en traditionell artist. Han talade om att skriva ytterligare en musikal, men detta skulle bli hans sista offentliga framträdande. Drygt en månad senare lämnade han jordelivet.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12.45. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Vi åker i god tid till Göta Lejon där föreställningen börjar kl. 19.30. Föreställningen håller på ca 1 timme och 45 minuter utan paus.

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt vid kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.

 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Kaffe/te och smörgås, dag 1
  • Teaterbiljett
  • Boende, del i dubbelrum en natt
  • Frukost

TILLÄGG:

  • Enkelrum: 650:-

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.30. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN