Musikalen Hair i Linköping

Linköping
Kritikerrosade musikalen Hair som upplevts av nästan 85 000 gäster i Stockholm åker på arenaturné våren 2024. Hair är en av de mest älskade och spelade musikalerna genom tiderna. Berättelsen om ett gäng ungdomar som med musik, poesi, sång och dans går sin egen väg när krigshets och undergångsstämning breder ut sig, är aktuellare än på mycket länge. Genom att bejaka kärlek, gemenskap och kreativitet står de upp mot de onda krafter som hotar att ödelägga planeten.

Med odödliga låtar som Aquarius, I Got Life och Let The Sunshine In, för att nämna några, skapas en modern, intensiv och färgsprakande föreställning som träffar både hjärta och hjärna. I rollerna möter man bl.a. Viktor Norén, Emil Henrohn och en ung talangspäckad samling artister och musiker som brinner för sitt uppdrag.

Dag 1

Bussen avgår från hemorten framåt kvällen och i Åtvidaberg stannar vi för middag på Villa Baro. Därefter vidare till Linköping och Saab Arena. Hair börjar kl. 19.30 och håller på ca 2 timmar och 30 minuter inkl paus. Avresa åter mot Västervik igen efter konserten. Vi beräknas vara åter i Västervik ca kl 24.00.

 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Biljett, främre parkett rad 6-7
  • Middag, exkl dryck

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 16.00. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN